Sztárok

Steiner Kristóf: „…egy fiatal, szöszi cicalány tisztelt meg az áldással”

Eltelik egy évtized, a VIVA egykori műsorvezetője megint kamera elé áll, és tessék, azonnal szidják.

Október elején indult el a Kristóf’s Kitchen in the Studios címen futó főzős talkshow, melynek első adásában Steiner Kristóf és párja, Nimrod Dagan a különleges kapcsolatot ápoló Balázs Andit és Sári Évit látta vendégül. A Blikk szúrta ki, hogy a műsorvezető Steiner Kristófot rendesen kiosztotta egy illető. „Finoman szólva nem mindenki örül neki, hogy 10 év után újra saját műsorom van…” – írta Steiner a Facebookon, miután ezt az üzenetet kapta:

Posztjában Steiner részletesen elmagyarázta a követőinek, hogy mit kell tennie annak, aki még véletlenül sem akar rátalálni az interneten.

„Imádom a rajongói leveleket, egész meghatott. Mondjuk utánanézhetett volna, hogy nem is vagyok Magyarországon, csak hogy pontosabban átkozódhasson. Öröm az ürömben, hogy már Görögbe’ vagyok, így önként mehetek fel a Taigetoszra. Külön morális cukiság, hogy rögtön üzizés után letiltott. Ja, és ha egy brutális-drabális pasit képzeltetek el a kedves szavak mellé, elárulom: egy fiatal, szöszi cicalány tisztelt meg az áldással”

– tette hozzá Steiner Kristóf.

A műsorvezető egyébként a Kristóf’s Kitchen in The Studios minden adásában négy, állati alapanyagoktól mentes fogást készít el a meghívott vendégek társaságában. Természetesen a sütés-főzés közben nem csak a receptekről esik szó. 

Fotó: Steiner Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top