nlc.hu
TV-sztárok

Balázs Andi a házasságról vallott

Balázs Andi három jegygyűrűt hagyott el

Gáborral 22 éve alkotnak egy párt.

Balázs Andi és párja nem házasok, csupán az eljegyzésen vannak túl, abból is már három alkalommal. Ennek oka, hogy a színésznő három gyűrűjét is elhagyta. A kapcsolatuk sikere abban is rejlik, hogy nem viszik haza a munkát, otthon csak egymással foglalkoznak. Andi és szerelme, Ridzi Gábor közös interjút adott a Bóta Caféban, ahol azt is elárulták, hogy miért működik ilyen jól a közös életük.

„Az elmúlt 20 év tökéletes volt arra, hogy beépítsük az életünkbe, hogy mi nem egy normális életet élünk. Nem 8-4-ig dolgozunk, és 4-től egymáséi vagyunk, hanem van, hogy csak este tízkor találkozunk. (…) Közel húsz évet úgy életünk le, amikor színházaztunk, hogy reggeltől estig együtt voltunk. Kitapasztaltuk, lopunk egymásnak időt. Megnézzük a héten a naptárban, hogy nem fogok ide menni, inkább otthon maradok, és akkor töltsük együtt azt a napot. Lógjunk meg egy kicsit a világ elől, és akkor feltöltekezünk. A többi szerintem meg tök normális” – mesélte a színésznő a műsorban.

Balázs Andrea

Balázs Andrea (Fotó: RTL / Sajtóklub)

Gábor arra a kérdésre, hogy lesz-e negyedik jegygyűrű és házasság, a következőt válaszolta:

„A gyűrű igazából egy jelkép. A házasság, most már úgy vagyunk vele, szerintem ezt elmondhatom, hogy arra nincs szükségünk 20 év után, egy papírra, hogy mi szeretjük egymást.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top