nlc.hu
TV-sztárok

Tóth Gabi a gerincfájdalmairól

Rettenetes fájdalmak gyötrik Tóth Gabit

Egészségi állapotáról vallott az énekesnő.

Pokoli fájdalmakkal küzd Tóth Gabi, már aludni sem tud. A Borsnak elárulta, közel 10 évvel ezelőtt kezdődtek a derékfájásai, azóta csak húzódik a probléma. Mostanáig jégzselét használt, fájdalomcsillapítókat vett be, valamint masszázsra járt, de ezek nem szüntették meg a probléma igazi okát.

Tóth Gabi,

Kezelést kap most Tóth Gabi – Fotó: Sajtószoba

Mint mondja, sok éven át nem foglalkozott a derékfájásokkal, amelyek 2015-ben jelentkeztek először, a várandósság és szülés környékén pedig rosszabbodtak is. Most azonban úgy döntött, nem halogatja tovább, hogy orvoshoz menjen. A bulvárlapnak elmesélte, hogy röntgenvizsgálatra küldték és orvossal is beszélt, így derült ki, hogy gerincferdülése és komoly gyulladásai vannak.

Tóth Gabi most egy csontkovács és gerincspecialista szakemberhez jár hetente háromszor: “Le kell nyújtani és lazítani az izmokat, hogy a csontokat vissza lehessen helyezni, különben nem szűnik meg a probléma” – tudta meg az énekesnő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top