nlc.hu
TV-sztárok
Luke Newton ezt az intim kiegészítőt viselte a szexjelenetben

Luke Newton ezt az intim kiegészítőt viselte a Bridgerton szexjelenetében

A Bridgerton család szexjelenetében fura intim kiegészítőt adtak Luke Newtonra, amit meg is mutatott partnerének, Nicola Coughlannak.

Luke Newton semmit nem bízott a véletlenre, amint megtudta, hogy főszereplője lesz a 3. évadnak, rögtön elkezdte a felkészülést.

BRIDGERTON

(Fotó: Liam Daniel/Netflix)

Az intim jelenetekre különös gondot fordított a színész, ugyanis amint megtudta, hogy hamarabb jön el az ő ideje, és látta, hogy a forgatókönyv gyakran emlegeti vele kapcsolatban az izmos, robusztus kifejezést, átalakította az edzéstervét, mert nem akart csalódást okozni a rajongóknak.

Ráadásul a sorozatban gyakran vannak intim jelenetek, amikben alkalmakkor meg is kell mutatni a tesét a színészeknek.  Úgy is lehetne fogalmazni, hogy A Bridgerton család kötelező eleme az intimitás és a szex, amire fel kellett készülnie a sztároknak,

Az évad második részének meglehetősen pikáns szexjelenete miatt volt Newtonban egy kis aggodalom. A színész egy interjúban elmondta, hogy azt hitte, kényelmetlenebb lesz a jelenet. Ahogy fejben elképzelte, ahogy levetkőzik az egyik közeli barátja előtt, majd úgy csinál, mintha tényleg szexelne vele, és úgy érezte, hogy az egész szörnyen kínos lesz, de végül mindketten nagyon jól érezték magukat, amihez az is hozzájárult, hogy az évek során kiismerték egymást. 

A színész egy interjújában azt nyilatkozta:

„Nem sokat gondoltam arra, hogy fogok kinézni közben, egészen addig a pillanatig, hogy megláttam, mit kell viselnem intim tájékon. Úgy nézett ki, mintha egy zokni lenne rajtam, a végén egy csészével, ami elölről van felragasztva. Amikor megláttam magam a tükörben, kitört belőlem a röhögés. Köntösben odamentem Nichez, és azt mondtam: ezt meg kell mutatnom neked, mielőtt felvesszük, mert ha a forgatáson látod meg, nevetni fogsz, és akkor a jelenet nem lesz sem romantikus, sem szexi” –  majd hozzátéve, hogy így egy kicsit könnyebb is volt, de azért a jelenet közben nagyon kellett igyekezniük, hogy ne nevessék el magukat. 
 
Az erotikus jelenetet három nap alatt vették fel, ami a sorozatban kb. öt percet jelent. 

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top