nlc.hu
TV-sztárok
Marco Rossi üzent Varga Barnabásnak

Marco Rossi megható üzenetet küldött Varga Barnabásnak

A szövetségi kapitány a közösségi oldalán is jobbulást kívánt a sérült támadónak.

Drámai percek a vasárnap esti Skócia-Magyarország mérkőzésen: Varga Barnabás egy ütközést követően a földön maradt. A csapattársai körülállták, majd előkerült a ponyva, ami akarva-akaratlanul is Christian Eriksen esetét juttatta eszünkbe. Szerencsére nem volt ekkora a baj, az esetet követően pár percen belül magához tért és kommunikált.

Rossi is üzent Varga Barnabásnak

A Fradi és a magyar válogatott támadóját a stuttgarti kórházba szállították: kiderült, több csont is eltörött az arcába, műteni kell, így már biztosan nem térhet vissza a pályára a kontinensviadal során. A csapat szövetségi kapitánya, Marco Rossi a közösségi oldalán is üzent Varga Barninak. 

A csapattársaidhoz hasonlóan Te is minden labdáért megküzdöttél. Anélkül, hogy valaha is féltél volna. Egy emberként aggódtunk, amikor láttuk, mi történt!

Tudjuk, hogy rendbe fogsz jönni, de sajnos, ha sikerül továbbjutunk, nem leszel velünk. Mindent meg fogunk tenni, és ha lesz rá lehetőségünk, a következő sikert neked ajánljuk!

Jobbulást Barni, visszavárunk!

A bejegyzés és a hozzá tartozó fotót ITT tudod megnézni.

Marco Rossi

Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top