nlc.hu
TV-sztárok
Milliókkal zsarolták meg Michael Schumacher családját

Megzsarolták Michael Schumacher családját: ha nem fizetnek, közzéteszik az adatokat a darkweben

Milliókat akartak kicsalni Michael Schumacher családjától, azonban nyomozást indított az ügyben, hogy kézre kerítsék a szélhámosokat.

Bűnözők állítólag megpróbálták megzsarolni az egykori Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher családját.

Megzsarolták Michael Schumacher családját: ha nem fizetnek, közzéteszik az adatokat a darkweben

A gyanút a wuppertali ügyészség is megerősítette, amelyik nyomozást indított az ügyben, hogy kézre kerítsék a szélhámosokat. Végül a helyi rendőrség két férfit tartóztatott le az üggyel kapcsolatban.

Bűnözők állítólag megpróbálták megzsarolni Michael Schumacher családját. A wuppertali ügyészség jelentette be a hírt és ők nyomoznak az ügyben. Szóvivőjük hétfőn elmondta, hogy az elkövetők azt állították a család alkalmazottainak, hogy olyan akták birtokában vannak, amelyeket a család nem akar nyilvánosságra hozni. Milliós összeget követeltek, különben közzéteszik az adatokat a darkweben. Az elkövetők bizonyítékként néhány fájlt is elküldtek a családnak.- írja a német Focus Online.

„Technikai intézkedések” segítségével sikerült megállapítani, hogy a feltételezett zsarolók Wuppertalból tevékenykedtek. Egy 53 és 30 éves helyi férfit tartóztattak le gyanúsítottként – apát és fiát.

A két fő gyanúsítottat június 19-én tartóztatták le a hesseni Gross-Gerauban egy szupermarket parkolójában, és jelenleg előzetes letartóztatásban vannak.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top