nlc.hu
TV-sztárok
Baleset érte Anna hercegnőt, azonnal kórházba szállították

Súlyos balesetet szenvedett III. Károly húga: azonnal kórházba szállították

Baleset érte Anna hercegnőt, III. Károly király húgát, akit azonnal kórházba kellett szállítani. A hercegnő a bristoli kórházban lábadozik.

III. Károly király nemcsak a saját egészsége, hanem testvére állapota miatt is aggódhat. 

III. Károly hivatalos születésnapja

III. Károly hivatalos születésnapja 2024-ben. Az erkély legszélén (jobbra) Eduárd kenti herceg. (fotó: Profimedia)

Vasárnap este Anna hercegnő lovasbalesetet szenvedett, amely miatt kórházi ellátásra szorul és jelenleg is kezelik. Az uralkodó mielőbbi gyógyulást kíván húgának.

Aggodalomra okot adó nyilatkozatot tett közzé a Buckingham-palota, amely egy Anna hercegnőt érintő, vasárnapi szerencsétlenségről szól. III. Károly húga lovasbalesetet szenvedett, azonnali ellátásra szorult és azóta is a bristoli kórházban lábadozik. Testvérét, Károlyt folyamatosan tájékoztatják a hogylétéről. Úgy fogalmaztak, hogy Anna hercegnőt “könnyebb sérülésekkel és agyrázkódással” szállították kórházba az otthonában történt incidens után. A lovasbaleset tegnap este a Gatcombe Park nevű birtokon történt.

“Őkirályi fensége a bristoli Southmead kórházban marad, megfigyelés céljából, elővigyázatossági intézkedés gyanánt, de várhatóan gyors felépülése lesz és teljesen meg fog gyógyulni. A királyt folyamatosan tájékoztatják az állapotáról, a legmélyebb szeretetét és jókívánságait küldi a hercegnőnek, hogy mielőbb felépüljön” – írja a newsweek.com.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top