nlc.hu
TV-sztárok
Párja hírt adott Varga Barnabás állapotáról

„Túl van a műtéten” – párja hírt adott Varga Barnabás állapotáról

A labdarúgó párja saját Instagram-oldalán adott hírt Varga Barnabás hogylétéről. Mint mondta, a műtét megvolt és most egy kis pihenő vár a focistára.

Legkorábban szerdán engedik ki a kórházból Varga Barnabás focistát, aki a Skócia elleni Európa-bajnoki mérkőzésen szenvedett többszörös arckoponyacsont-törést. 

Varga Barnabás

(fotó: Profimedia)

 „Barni az ütközéskor agyrázkódást szenvedett, az eszméletét is elvesztette” – mondta el Pánics Gergely csapatorvos a FradiMédiának. Varga a mentőautóban már visszanyerte eszméletét, majd a stuttgarti kórházba szállították, ahol a kivizsgálása után eldőlt, hogy műtétre lesz szükség.

Most a focista párja hírt adott közösségi oldalán Barnabás állapotáról, egy Instagram sztoriban közölte, hogy Barni túl van a műtéten. A bejegyzésben a labdarúgó kezét is láthatjuk, amint éppen párja ujjait szorítja.

“Köszönjük a kedves, támogató üzeneteket. Barni túl van a műtéten. Vár rá egy kis pihenő, de rendben lesz” 

– olvasható a 24 órán át elérhető bejegyzésben. 

A Fradi kiválósága három és fél éve él boldog párkapcsolatban. A sportoló Vas vármegyében, Szentpéterfán focizott, és bár hamar elkerült otthonról, végül mégis egy falubeli lány mellett találta meg a boldogságot

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top