nlc.hu
TV-sztárok
Így fest a műtétje után Varga Barnabás

Kórházi ágyában fekve fotózták le Varga Barnabást: így fest a műtétje után

A focistát párja mellett a szövetségi kapitány, Marco Rossi és szakmai stáb is meglátogatta a mai napon, a pillanatról pedig egy fotót is közöltek.

Legkorábban szerdán engedik ki a kórházból Varga Barnabás focistát, aki a Skócia elleni Európa-bajnoki mérkőzésen szenvedett többszörös arckoponyacsont-törést

Fotó: Getty Images

Fotó: Getty Images

 „Barni az ütközéskor agyrázkódást szenvedett, az eszméletét is elvesztette” – mondta el Pánics Gergely csapatorvos a FradiMédiának. Varga a mentőautóban már visszanyerte eszméletét, majd a stuttgarti kórházba szállították, ahol a kivizsgálása után eldőlt, hogy műtétre lesz szükség. 

A beavatkozás megtörtént, utána pedig a labdarúgó szerelme adott hírt a közösségi médiában párja állapotáról. 24 órán át elérhető bejegyzésében elárulta, hogy Barnabás túl van a műtéten és egy kis pihenő vár rá mindezek után, de rendbe fog jönni. 

A beavatkozás után párja mellett a foci világából is többen meglátogatták Barnit, a pillanatról pedig az M4 sport is közölt egy fotót, ahol a sportoló a kórházi ágyában fekve látható.

A szakmai stáb Marco Rossi vezetésével, a játékosok képviseletében pedig Botka Endre kívánta a legjobbakat a skótok ellen ijesztő sérülést elszenvedő csatárnak! 

– olvasható a bejegyzésükben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top