nlc.hu
TV-sztárok
Minden jel arra utal, hogy távozik a Bridgerton egyik kulcsszereplő

Ledöbbentek a Bridgerton-rajongók: Minden jel arra utal, hogy távozik az egyik kulcsszereplő

Döbbenetes bejegyzést szúrtak ki a rajongók a Bridgerton egyik meghatározó karakterénél. A színész leírása arra enged következtetni, hogy befejezi a munkát.

Úgy tűnik nem fog többé feltűnni a Bridgertonban Lorn Macdonald, aki Albion Finch karakterét, vagyis Philippa Featherington (Harriet Cains) bohókás férjét alakítja a sikeres szériában. A megdöbbentő következtetést a színész követői vonták le azon gondolatok alapján, amit Lorn a saját közösségi oldalán osztott meg.

Ledöbbentek a Bridgerton-rajongók: Minden jel arra utal, hogy távozik az egyik kulcsszereplő

Albion Finch. Ami egy sajttal és egy tüsszentéssel kezdődött, egy olyan karakterré nőtte ki magát, akivel mélységesen törődöm. Hatalmas köszönet mindenkinek, aki felejthetetlenné tette számomra ezt a munkát, és minden rajongónak, aki kimutatta, hogy szereti ezt a furcsa kis fickót. Sokat jelent. És az én Philippámnak. A bűntársamnak. Valóságos volt.

írta posztjában. 

Habár Lorn Macdonald nem jelentette ki egyértelműen, hogy nem tér vissza a Bridgerton-világába és távozását a Netflix sem erősítette meg, a rajongók a fenti sorokat olvasva szinte biztosra veszik, hogy ez egy búcsúüzenet.  

„Várj, ne mondd azt, hogy vége Mr. Finch-nek!? Imádjuk őt!”

„Neeeee, továbbra is látni szeretném a kedves és aranyos Mr. Finch-et. Miatta elhiszem, hogy tényleg mindenkinek van valakije.”

„Ha nem leszel benne a következő évadban, akkor BIZTOSAN nem nézem” – érkeztek a szomorú és csalódott hozzászólások a poszt alá.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top