nlc.hu
TV-sztárok
Így néz ki most az Árva angyal színésznője, Maite Perroni

Így néz ki ma az Árva angyal színésznője, Maite Perroni

Marichuy karakterébe bújva láthatták a nézők a képernyőn annak idején, már azonban egy gyönyörű kislány édesanyja. Így él most az Árva angyal sztárja.

Maite Perroni volt az a szépséges színésznő, aki az Árva angyal című sorozat Marichuyját alakította. A mexikói telenovella sztárja ma már egy gyönyörű kislány édesanyja.

Így néz ki most az Árva angyal színésznője, Maite Perroni

(Photo: Getty Images)

 

Sok idő eltelt a sorozat óta, viszont Maite Perroni 2024-ben is tündöklően gyönyörű nő.

A 41 éves színésznőt a magyar nézők 2010-től láthatták a képernyőn. Az már kevesebben tudják, hogy a gyönyörű színésznő a televíziózás mellett énekesnőként is tevékenykedett. Mivel a közönség imádta a tehetséges Perronit, így egyre több szerepet kapott hazájában mind sorozatokban, mind pedig filmekben is. Ma ugyanolyan szép és elbűvölő, mint annak idején, és már egy édes kislánya büszke anyukája.

Párjával, Andrés Tovarral még 2021-ben jöttek össze, 2022-ben pedig össze is házasodtak. Azóta szép családot alapítottak, hiszen megszületett kislányuk.

Az egész életem egy képen” – a fotó mellé Instagram-oldalán Maite Perroni. A képen hófehérbe öltözve tartják férjével kezükben a kicsit, és láthatóan nagyon boldogok.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top