nlc.hu
TV-sztárok
Megszületett a világ legjobb középtávfutójának első gyermeke

Megszületett a világ legjobb középtávfutójának az első gyermeke

Jakob Ingebrigtsen nem csak az aranyérmeinek örülhet az idei szezonban, felesége ugyanis életet adott első gyermeküknek, aki egy gyönyörű nevet kapott!

Ha máshol nem is, a hazai szervezésű atlétikai világbajnokságon mindenki hallhatta Jakob Ingebrigtsen nevét. Az olimpiai, világ és Európa-bajnok norvég atléta, közép- és hosszútávfutó ugyanis évek óta az atlétika élvonalában helyezkedik el, óriási tehetségével pedig minden egyes versenyen meglepi a sportközönséget. Most azonban nem egy újabb világcsúcsával hívta fel az egész világ figyelmét, hanem azzal, hogy édesapa lett, mindössze 23 évesen. 

Fotó: Getty Images

Fotó: Getty Images

Ingebrigtsen és felesége első közös gyermeke egy kislány lett, aki 2024.06.25-én látta meg a napvilágot, a büszke apuka pedig máris posztolt egy szívmelengető fotót a közösségi oldalára arról, hogy új taggal bővült a gyorsaságáról híres Ingebrigtsen család. 

“Üdvözöljétek Ingebrigtsen-Asserson (a felesége leánykori vezetékneve – a szerk.) családunk legújabb tagját, Filippát, aki 2024.06.25-én érkezett meg hozzánk! A baba és az anyuka is jól vannak, hatalmas a boldogságunk!”

– írta posztjához a boldog édesapa. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top