nlc.hu
TV-sztárok
Tóth Andi majdnem pánikrohamot kapott ennek az állatnak a látványától

Tóth Andi majdnem pánikrohamot kapott, amikor meglátta, mi van a szobájában

Tóth Andi retteg a bogaraktól és ezúttal nagyon rossz helyen bukkant fel ez az ízeltlábú. Az énekesnő nem is bírta visszafogni magát ijedtében.

Tóth Andi majdnem pánikrohamot kapott, amikor meglátta, hogy mi van az ágyában. 
 

Fotó: fotocentral / Schumy Csaba 

Fotó: fotocentral / Schumy Csaba 

Tóth Andi gyakran kifakad az Instagram-oldalán, mivel ez egy olyan platform, ahol szabadon kifejezheti magát bármikor. Ebből többször is volt már problémája, mert mindig kimondja, amit gondol, néha igen nyersen és szókimondóan.
 

Most is egy heves hangvételű videóval jelentkezett Insta Storyban a híresség, ugyanis megosztotta a követőivel, hogy rettenetesen fél a bogaraktól, rovaroktól, éppen ezért volt számára szinte traumatikus élmény, hogy a minap az ágyában, egészen pontosan a párnáján ott volt egy nagy, szőrös pók – ráadásul mire Tóth Andi megrémülve felugrott, addigra eltűnt az ízeltlábú.

Felgyújtom a házat

– mondta kiakadva Tóth Andi, aki majdnem pánikrohamot kapott.

Valószínűleg mindenki átérzi, mennyire borzalmas élmény lehetett ez Tóth Andi számára. Aki hasonlóan retteg a pókoktól, annak igazi rémálom egy ilyen helyzet. A dolgot pedig tovább bonyolítja az, hogy a “szörnyeteg” hirtelen eltűnt, és így lehetetlenné vált a megnyugvás, amíg újra elő nem kerül.
 
 

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top