nlc.hu
TV-sztárok
Weisz Fanni anyukája már tudja unokája nemét, az édesanya viszont még nem

Weisz Fanni anyukája már tudja az unokája nemét, a modell viszont még nem

Hatalmas a boldogság Weisz Fanni és családja életében, ugyanis a gyönyörű modell első gyermekével várandós. A pici nemét azonban még csak a nagymamák tudják.

Weisz Fanni bár nem osztja meg a nagyközönséggel magánéletének minden egyes apró szegletét, ha a közösségi oldalát végiglapozgatjuk, akkor elmondható, hogy sosem hagyja információ nélkül a rajongókat. Így aztán azok, akik követik őt ezeken az oldalakon, időről-időre izgalmas bejelentésekkel és hírekkel találkozhatnak. A nagy örömhír amit tőle olvashatunk pedig jelen pillanatban nem más, mint az, hogy a 31 éves szépséget eljegyezték és már első gyermekét hordja a szíve alatt.

Fotó: Olajos Piroska

Fotó: Olajos Piroska

Az örömhír kapcsán megszólalt a modell édesanyja is, aki elárulta, hogy nem érte meglepetésként az, hogy lánya gyermeket hord a szíve alatt. 

Őszintén szólva nem annyira lepődtem meg, amikor Fanniék elárulták a gólyahírt. Nem volt titok: tudatosan készültek rá a fiatalok. Tényleg nagy boldogságban vagyunk. Én már tudom a baba nemét! De Fanniék előtt ez még titok! A pici neme egy babavárón bulin derül ki. A parti megszervezése a két nagymama, tehát az én, és Gergő anyukájának a feladata. Nagyon nehéz magunkban tartani, de a fiatalok cukik, mert nem faggatnak minket. Nagyon nehéz lehet megállniuk, de az ő kívánságuk volt.

– árulta el a Borsnak

A büszke leendő nagymama mindezek mellett arra a kérdésre is válaszolt, hogy szeretne-e ott lenni majd unokája születésekor a szülőszobában. 

„Úgy gondolom, ez az ő közös kis történetük. Az ő csodájuk. Szerintem ennek hármójuk nagy pillanatának kell lennie. Természetesen mindig Fanni mellett leszek, amikor szüksége lesz rám, s az is valószínű, hogy a folyosón mi nagymamák szétizguljuk majd magunkat. Mindig azt mondom Fanninak viccelődve, hogy ha valakinek babája lesz, ő már többé nem lehet baba… Fanni és Gergő tökéletes páros: felelősségteljes, jó szülők lesznek.” 

– tette hozzá. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top