10 évig próbálkoztak babával Bayer Friderikáék, aztán hármat is örökbefogadtak

F.C. | 2024. Június 29.
Visszavonulása után csak édesanya akart lenni.

Bayer Friderikát egy ország ismerte meg 1994-ben, amikor is a Kinek mondjam el vétkeimet? című dallal megnyerte a Magyar Televízió által rendezett Táncdalfesztivált. Ő képviselte hazánkat az Eurovíziós Dalversenyen Dublinban, ahol a 4. helyet szerezte meg, ezzel pedig máig ő minden idők legeredményesebb magyar eurovíziós versenyzője. A 2000-es évek elején azonban visszavonult a nyilvánosságtól, 2006-ban koncertezett utoljára. Elmondása szerint akkor már azt érezte, hogy nem tudja, mi inspirálná. “Akkor jött a 18 hónapos kicsi fiam, akire nagyon vártunk, akit örökbe fogadtunk. Innentől kezdve nálam minden elszakadt, én csak anyuka akartam lenni” – vallotta be a Palikék Világa by Manna Hová tűnt? című sorozat legújabb epizódjában, amit a Blikk szemlézett.

Bayer Friderika a Palikék világa című műsorban – Forrás: Palikék világa / YouTube – videó

Bayer Friderika az interjúban beszélt először arról, hogy 3 örökbefogadott gyermeket nevelnek. „10 év volt a várakozásunk, mert azt hittem, hogy nekem is lesz spontán kisbabám, de nem így alakult. Amikor elindítottuk a procedúrát, fél évre rá lett Krisztofer” – mesélte az első örökbefogadott gyerekről, aki 18 hónaposan került hozzájuk.

Bevallotta, nem volt félelme az örökbefogadást illetően. Teljesen természetesen kezeli, hogy a gyermekeiket örökbefogadták. “Nekünk így van gyerekünk. Semmi extra nincs benne, nem a pocakomban volt” – fűzte hozzá az 52 éves énekesnő, aki a beszélgetés során a hirtelen jött sikerről, a vallásról, mely fontos szerepet játszik az életében, valamint az adoptálás folyamatairól is őszintén mesélt Palikéknak.

Ezt olvastad már?

22 híresség, akik adoptáltak

Ez is érdekelhet Megnézem
Exit mobile version