nlc.hu
TV-sztárok

Visszatért Bayer Friderika

„Kell a jó szó a szívhez” – Friderika visszatért

Április 26-án új dallal tért vissza Bayer Friderika, az 1994-es Euróvíziós Dalfesztivál magyar képviselője, 4. helyezettje. A „Kell egy jó szó” üzenete, hogy eljött az ideje az egymás felé fordulásnak, itt a jó szavak ideje.

Új dalt adott ki minden idők legeredményesebb magyar Eurovíziós versenyzője, Bayer Friderika. A „Kell egy jó szó” arra hívja fel a figyelmet, hogy minél inkább szétesik megszokott világunk, annál fontosabb megtalálni az önmagunkhoz és az egymás felé vezető utat. 

Bayer Friderika

Bayer Friderika (Fotó: Nagy Zoltán)

Körülöttünk háború dúl, sok dolgot nem tudunk befolyásolni, de valójában nem ezek a legfontosabbak az életünkben. A legjelentősebb események a lelkünkben, és a hozzánk legközelebb álló családi és baráti kapcsolatainkban zajlanak – melyekért mindannyian tudunk tenni. „Kell egy érintés minden kézhez, Kell a jó szó a szívhez!”

A dal családi együttműködés révén született meg, Friderika fia (Csuka Kiko) a zeneszerzésben, míg férje (Csuka László) a szövegírásban vett részt. A produceri munkákat a Bolyki TamásBolyki György producerpáros végezte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top