nlc.hu
Horoszkóp
3 csillagjegy, aki folyton aggódik a pénz miatt

Csillagjegyek, akik folyton aggódnak a pénz miatt

Szinte nem telik el úgy egy nap, hogy ne szoronganának a pénzügyeik miatt. Pedig nincs is rá minden esetben okuk.

Az állatöv egyes jegyei folyton stresszelnek a pénz miatt, ez azonban az asztrológia szerint nem személyiségükből, sokkal inkább az uralkodó bolygójukból fakad. A Merkúr által uralt jegyek például különösen hajlamosak az aggodalmaskodásra, ha anyagiakról van szó, de a Vénusz és a Szaturnusz alatt születetteket sem kíméli az élet ebből a szempontból.

Bika

A Bika szeret egy bizonyos életszínvonalon élni, akkor is, ha nincs rá pénze. A legjobbat akarja az élettől, épp ezért sokszor meggondolatlanul költ, ami könnyen adósságba verheti. Ha pedig adósság, azzal kéz a kézben jár a stressz – tulajdonképpen saját magának teremti ezt a helyzetet. Előfordul, hogy rosszul érzi magát, amiért tovább nyújtózkodik, mint ameddig a takarója ér, de ez nem akadályozza abban, hogy ész nélkül költekezzen.

Szűz

A Merkúr uralja a Szűz jegyét, így a stressz és az aggodalom lehetne a jegyben születettek második keresztneve. A Szűz nem szeret kockázatot vállalni, nagyon óvatosan költi a pénzét, mert attól tart, hogy elfogy. Nem is szívesen beszél róla, mert rögtön szorongani kezd miatta, ez persze nem azt jelenti, hogy nem foglalkozik vele. Abszolút naprakész a pénzügyeit illetően, pont azért, mert nem tudja a kezéből kiengedni az irányítást ezen a téren.  

Bak

A Bak mindig arra törekszik, hogy javítsa a pénzügyi helyzetét, emiatt nem ismeretlen számára a befektetések világa. Ám senkit ne tévesszen meg: ő a legnagyobb szorongó, ha pénzről van szó! Ha a befektetése nem hozza a várt hasznot – vagy ha szimplán nem sikerül elegendő összeget félretennie – azt nagyon rosszul viseli. Emellett az sem véletlen, hogy a Bak igazi munkamániás: folyton többet és többet akar keresni, ezért mindent elvállal.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top