Horoszkóp

Heti pénzhoroszkóp 2019. szeptember 30. – október 6. – Végre minden rendben van

A bolygók állása szerint ezen a héten úgy tűnik, végre rendeződnek a pénzügyek. Lesz, akinek a munkája gyümölcse érik be, másokhoz meg egyenesen dől a pénz. Vajon neked mit javasol a horoszkóp október első hetére?

Október első hete a horoszkóp szerint változásokat hoz a pénzügyeket illetően. Természetesen minden csillagjegynek mást jelent ez a változás. Néhányan nagyszerű lehetőségeket kapnak a héten, hogy rendezhessék az anyagi ügyeiket. De valójában most igazán senki sem panaszkodhat. S vajon mi mindenre figyelj a pénzügyekben október első napjaiban? Csillagjegyednél megtalálod a választ és a megfontolandó javaslatokat.

Heti pénzhoroszkóp: Kos

Kos jegyűként október első napjai változásokat hoznak a pénzügyeidben. Át kell gondolnod a kiadásaidat. Nem muszáj szigorítanod, elegendő az optimalizálás. Tőled függ, hogy ez pontosan mit jelent.

Heti pénzhoroszkóp: Bika

Bika jegyűként kissé szélsőségesen alakulnak a pénzügyeid október első napjaiban. Ennek oka lehet a párkapcsolatod. Az ő hatására vagy keményen meghúzod a szíjat, vagy túlságosan kiengeded… Próbálj inkább az egyensúlyra törekedni.

Heti pénzhoroszkóp: Ikrek

Ikrek jegyűként a pénz csak akkor jön folyamatosan, ha kitartóan dolgozol. Ne várd a „sült galambot”, mert nem repül a szádba. Azok most ugyanis nem feléd „röpködnek”. Biztos lehetsz benne ugyanakkor, hogy hamarosan meglesz a szorgalom eredménye.

Heti pénzhoroszkóp: Rák

Rák jegyűként továbbra is ingatlanügyek és/vagy fészekrakás viszi el a legtöbb pénzedet. Fogd fel befektetésnek, de persze ez is ésszerű keretek között éri meg. Semmiképp se menj mínuszba, főleg máris a hónap elején ne!

Heti pénzhoroszkóp: Oroszlán

Oroszlán jegyűként vigyázz, mert október elején a pénztárcád hullámvasútra kerül. Túl sok bevétel, vagy túl sok kiadás várható… vagy ezek gyors egymásutánban. Észnél kell lenned, hogy ne költekezz túl. Amikor több pénzed van, hajlamos lehetsz sokkal többet is költeni.

Heti pénzhoroszkóp: Szűz

Szűz jegyűként úgy tűnik, ezen a héten végre megtanulod egyensúlyban tartani a pénzügyeket. Sajnos nem pipálhatod ki, és nem dőlhetsz hátra elégedetten, mert ez is folyamatos jelenlétet és éberséget követel. De legalább már nem bánod…

Úgy tűnik, a héten rendeződnek a pénzügyek (Fotó: iStock)

Heti pénzhoroszkóp: Mérleg

Mérleg jegyűként semmi okod az aggodalomra a pénzeddel kapcsolatosan. Elég józan és érzékeny vagy hozzá, hogy észrevedd, amikor túlzásba esnél. De nem elég észrevenni, korrigálni is kell… Legyél a héten körültekintő és figyelmes.

Heti pénzhoroszkóp: Skorpió

Skorpió jegyűként mázlista vagy: a pénz elképesztő módon jön hozzád ezen a héten. Ennek ellenére hajlamos vagy elégedetlenkedni. Vedd észre, milyen jó dolgod van, ugyanis, ha nem értékeled kellően, könnyen elveszítheted.

Heti pénzhoroszkóp: Nyilas

Nyilas jegyűként talán te sem hiszed, pedig igaz: végre rend van a pénztárcádban. Sokat dolgoztál rajta, hogy így legyen. Meg kellett tanulnod a pénz természetét, és a saját gyenge pontjaidat is jó, ha ismered. Ez most mindkettő megvan. Csak így tovább…

Heti pénzhoroszkóp: Bak

Bak jegyűként nem unhatod meg, és nem adhatod fel a pénzügyeid kézben tartását. Ez folyamatos éberséget igényel még tőled is. Vedd észre, nagyon is kezdesz belejönni. Egyre profibb vagy, ami végre elégedettséggel tölt el.

Heti pénzhoroszkóp: Vízöntő

Vízöntő jegyűként nem kell ahhoz előléptetés, hogy fizetésemelést kapj. Október elején kifejezetten jók az esélyeid, hogy többletbevételhez juss. Persze csak akkor, ha eddig bizonyítottad a megbízhatóságodat. Bizonyítottad?

Heti pénzhoroszkóp: Halak

Halak jegyűként talán már rettenetesen unod, hogy számolgatni kell a pénzt. Szeretnél kicsit lazítani és felhőtlenül költeni. Most sem kell mindent megtagadni magadtól. Valamivel jutalmazd, kényeztesd magad… Ezzel is vonzod a pénzt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top