Horoszkóp

Heti pénzhoroszkóp október 29. – november 4.: Most minden jóra fordul

Szegénységből gazdagság, betegségből gyógyulás, gyűlöletből szerelem… Ez a hét az igazán nagy és meglepő fordulatok ideje, amelyek nem kímélik a pénztárcádat és a bankszámládat sem. Lássuk a részleteket a heti pénz- és bőséghoroszkópban!

Kos

kos csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Néha egyszerűbb lenne hallgatnod, mint beszélned. Most például azzal jársz a legjobban, ha nem szólalsz meg, hanem hallgatsz. A mély csöndekből ezen a héten a hosszú hétvégén csodás lehetőségek és meglepő megoldások fakadnak. Természetesen ezeket a csöndeket könnyű lesz pénzre is váltanod.

Bika

bika csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.A legszívesebben önként lemondanál egy lehetőségről valaki más javára. A legszívesebben átadnád ezt a lehetőséget valakinek. Ő azonban nem tudna élni vele, ezért az a legjobb, ha most te fogadod el. Majd támogatod és segíted őt valamilyen más módon, amikor megteheted.

Ikrek

ikrek csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Akard az egészet! Talán nem vagy elég mohó és telhetetlen ezen a héten ahhoz, hogy akard az egészet, amit most megszerezhetsz. Pedig kivételesen az lenne a jó stratégia, ha lecsapnál rá, és ha nem gondolkodnál a következő lépésen. Azt majd ráérsz akkor kitalálni, ha ezt a lépést már megtetted.

Rák

rák csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Úgy tűnik, váratlan pénzcsomag érkezik hozzád. Talán nem közvetlenül pénzt kapsz, hanem valamilyen ajándékot, tárgyat, valamit, ami sokkal értékesebb, mint hogy könnyedén elfogadd. Pedig el kellene fogadnod. Könnyedén és ellenkezés nélkül. Örömmel…

Oroszlán

oroszlán csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Sokkal könnyebb a meggazdagodáshoz vezető út, mint hitted. Csak annyit kellene tenned, hogy azzal foglalkozol, amit szeretsz csinálni, amit szenvedéllyel csinálsz, és amit valóban jól csinálsz. Csak annyit kellene tenned, hogy a szívedet követed, a fejed helyett. A fejed a szegénységbe vezet, a szíved a gazdagságba.

Szűz

szűz csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Egyszerűsíts! Kezdj el mindent sokkal egyszerűbben csinálni, és a helyzeteket is lásd egyszerűbben. A világot valójában jóval egyszerűbb erők irányítják, mint ahogy te eddig hitted volna. Most az egyszerűség és az egyszerűsítés a válasz az összes kérdésedre, főleg az anyagi természetűekre.

heti pénzhoroszkóp bőség 2018. október 29-november 4.

Nagy fordulatok várnak most a csillagjegyekre (Thinkstockphotos)

Mérleg

mérleg csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Néha észrevétlenül érkezik meg hozzád az a pénzösszeg, amelyre szükséged van, és amelyre vágysz. Néha észrevétlenül kapod meg azt, amire szükséged van. Most érdemes ellenőrizned a pénztárcádat, a bankszámládat és a párnacihát, mert már megvan az az összeg, amelyre szükséged van, és amelyre vágytál.

Skorpió

skorpió csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Ahová nyúlsz ott pénz terem. Persze ez csak akkor igaz, ha valóban odanyúlsz, vagyis valóban cselekszel. Most nem érdemes tovább halogatnod, és nem is nagyon érdemes agyalnod azon, hogy mit teszel. Cselekedj, cselekedj és cselekedj! Ez a legnagyobb bőségtitok a héten a számodra.

Nyilas

nyilas csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Olyasmit is meg akarsz szerezni, ami sokkal nagyobb terhet jelentene, ha megkapnád, mint ha nem kapnád meg. Talán most azért nem éred el a célodat, mert az hosszú távon sokkal többe kerülne, mint amennyit költeni tudnál rá. Tartsd észben, mindent megkapsz, ami valóban jó neked.

Bak

bak csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.A pénz energia, áramlat, amely különös módon működik. Néha rád zúdul, máskor visszahúzódik és eltávolodik tőled. Pontosan úgy, ahogyan a dagály és az apály áramlata. Ahogy apálykor nem félsz attól, hogy minden víz kiszárad a tengerből, úgy most sem kell félned attól, hogy minden pénz eltűnik a számládról.

Vízöntő

vízöntő csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Ideje újraálmodnod a jövődet. Ideje beengedned új inspirációkat, új lehetőségeket az életedbe. Ideje újra elképzelned, hogy mi mindent szeretnél csinálni. Mit csinálnál, ha bármit megtehetnél? Hogyan élnél? És most miért nem élsz úgy? Hisz élhetnél úgy, de legalábbis nagyon hasonlóan.

Halak

halak csillagjegy hétvégi pénzhoroszkóp július 7-8.Ha elengeded azt az elképzelést, amelyet követni akarsz, azt pénzzel hálálja meg az univerzum. Tudom, azt hiszed, tudod, hogyan élhetsz bőségben. Most mégis el kellene engedned ezt a hitet, és hagynod, hogy új utakat mutasson neked az élet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top