Horoszkóp

Így irányítsd a pénzügyeidet a csillagjegyed szerint – 2. rész

Ezt mondják a csillagok 2018-ra.

A pénz mindenki számára ügy. Aki félve nézi meg a bankszámláját, attól rettegve, hogy lesz-e elég pénze a rezsi kifizetésére, annak azért. Aki azon morfondírozik, hogy mibe fektesse a megtakarításait, annak pedig azért. Ha úgy érzed, nem tudod, mihez kezdj, ha elveszítetted a fonalat, az asztrológia segíthet.

Mutatjuk, hogy idén mire figyelj oda a csillagjegyed alapján! Kétrészes sorozatunk 1. részét itt találod.

Mérleg

A Jupiter a második házadban áll, ami azt jelenti, hogy idén gyakorlatilag folyamatosan szerencséd lesz. A 2018-as év számodra tele van lehetőségekkel, így tartsd nyitva a szemed, nehogy elszalaszd az anyagi gyarapodást. Az Uránusz május 15-én lép a nyolcadik házadba, és lehet, hogy egy új, izgalmas együttműködést hoz neked, amire nem is számítottál.

Skorpió

A Szaturnusz múlt év végén hagyta el a második házadat, így talán egy kicsit kisebb rajtad a nyomás. Augusztusban te is érezheted majd az újholdat a tízedik házadban, ami új üzleti tervek kidolgozására sarkall. Figyelj, mert idén olyasvalakivel találkozhatsz, aki kapcsolataival jelentősen segítheti az előmeneteledet.

Nyilas

A Szaturnusz a második házadban van, ami azt jelenti, hogy idén talán olyan pénzügyi leckét is meg kell tanulnod, amit nem szerettél volna. A Szaturnusz április 17-étől szeptember 6-ig retrográdban van, így próbáld meg elkerülni a nagyobb anyagi döntéseket ebben az időszakban. Ehelyett igyekezz olyan hosszú távú megoldást kidolgozni, amely elősegíti pénzügyi céljaid elérését. A türelmed június második felében kifizetődik, amikor a Merkúr a nyolcadik házadon megy keresztül, és sikeres üzleti tárgyalásokat hoz neked.

Bak

Mivel a következő néhány évben a Szaturnusz irányítja a jegyedet, mostanában különösen gyakorlatiasnak és célratörőnek érezheted magadat. Az alkalom csodálatosan kínálkozik arra, hogy tényleg jelentős munkahelyi sikereket érj el. Szeptembertől novemberig a Mars a második házadban lesz, és jelentősebb készpénzösszeget áramoltat feléd. Fektesd be okosan!

Vízöntő

A Jupiter egészen idén novemberig a pártfogása alatt tart, így élvezd ki a pénzügyi sikereket, amíg lehet. Idén nagy anyagi szerencsében lehet részed, de június 18-tól november 24-ig a Neptun a második házadban hátrál – ebben az időszakban vigyázz az online vásárlással, mert könnyen átverhetnek.

Halak

A Szaturnusz idén elhagyja a tízedik házadat, ahol már három éve állomásozott. Úgy érezheted, mintha egy nagy követ gördítettek volna le a mellkasodról. Ez az év anyagilag kevésbé lesz stresszes, így kiélvezheted a sikereidet. Novemberben a Jupiter a tízedik házadba lép, ami akár egy előléptetést, vagy más váratlan lehetőséget is jelenthet.

(via Astrology Answers)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top