Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Ezo

A horoszkópod megmondja, milyen a hozzád illő karrier

Hogy milyen a viszonyunk az üzleti és anyagi kérdésekkel, azzal nem árt világosan tisztában lennünk. A horoszkóp pedig ebben is segít.

 Ahhoz, hogy sikeresek legyünk, ismernünk kell az erősségeinket és a gyengeségeinket is – az anyagi és üzleti kérdésekben legalábbis mindenképpen! A csillagjegyed most segít átlátni, hogyan állsz a karrierhez, és azt is, hogyan kezeled azokat a bizonyos piszkos anyagiakat.

A horoszkópod megmondja, milyen a pénzhez való viszonyod

Kos

Senki nem győzhet le téged, ami a bátorságot és a lendületet illeti. Szerencsére az üzletben is hasznát veszed vállalkozó szellemednek.

Bika

Mindenki csodálkozik, hogy a te lassú, kényelmes tempóddal mégis hogyan jutsz egyről a kettőre. Végül azonban mégis eléred a célod, ráadásul úgy, hogy az idegölő, stresszes munkákat kikerülöd.

Ikrek

Valószínűleg az életed során több területen is nagy karriert futhatsz be. Ezért ne ragadj le egy állásnál, ha úgy érzed váltanod kell, válts bátran!

Rák

Akkor érzed magad a legjobban, ha tudod, hogy a bankban jelentős összeg van félretéve a számládon. Ezért a biztonságért pedig hajlandó vagy monoton munkát is bevállalni – persze azért némi kreativitással.

Oroszlán

Talán nem is kell mondanunk: te vezetőnek születtél! Bármilyen területet is választasz, jól megállod majd a helyed vezető pozícióban.

Szűz

Te, köszönöd szépen, nem kérsz a reflektorfényből! A háttérben azonban etikusan és szorgalmasan végzed a dolgod. Az is lehet, hogy a nonprofit szférában teljesedsz majd ki, hiszen számodra az a fontos, hogy valami hasznos dolgot csinálj.

Mérleg

Az erős igazságérzeted ellenére magadért nehezen állsz ki. Másoknak azonban készségesen tudsz segíteni ez pedig a konyhára is hozhat.

Skorpió

Eltökéltséges és szenvedélyességed kamatozik az üzleti életben is. Bármilyen karriert választasz, addig mész majd, amíg el nem éred a célod.

Nyilas

Mivel alig tudsz egy helyben maradni, a turizmusban igazán jól éreznéd magad. Csak vigyázz, ne költsd még a félretett pénzedet is utazásra.

Bak

Nincs az az akadály, ami téged kizökkentene! Kiváló menedzser vagy vezető lenne belőled, mert a munkamoráloddal csakis példát mutathatsz.

Vízöntő

Nagyon fontos számodra, hogy érezd a munkádat fontosnak, ugyanakkor anyagi stabilitást is élvezz. A tudományos szféra ezért jó választás lehet.

Halak

Téged a pénz egyáltalán nem motivál. Számodra a legfontosabb mindig az marad, hogy bármit is csinálsz, kibontakozhass benne.

Forrás: The astrologer

Címlap

top