Ezo

A 3 legjobb házastárs-alapanyag – a csillagjegyek alapján

Ha az alábbi három csillagjegy közül került ki a választottad, nem fogsz csalódni benne a házasságotok alatt!

 Már jegyben jársz, vagy még keresed az Igazit? A horoszkóp újfent a segítségedre siet, és elárulja, melyik csillagjegy szülöttjéből válhat a legjobb házastárs! Lássuk, kiket ajánlják egy életre társnak a csillagok!

Az excentrikus Vízöntő

A 3 legjobb házastárs-alapanyag - a csillagjegyek alapján

A Vízöntőt nehéz meghódítani, de ha sikerült, jól jártál: hiába tűnnek feltűnő különcnek, emellett nyitottak és hűségesek és őszinték is. Sosem fogsz unatkozni mellettük! Ha a házasságban fontos számodra a szabadság, megtaláltad a tökéletes párt, ugyanis a Vízöntő tiszteletben tartja majd mindkettőtök privát szféráját.

A királyi Rák

A 3 legjobb házastárs-alapanyag - a csillagjegyek alapján

 A szenvedélyes és romantikus Rákok szeretik és tisztelik a hagyományokat, így a házasságban is remekül érzik magukat. Ha a házastársad Rák, az otthonotok csak úgy fürdik a pozitív és szeretetteljes energiákban! Biztosítsd mindig a szeretetedről, és ő lesz a legnagyobb kincsed.

Az uralkodó Oroszlán

A 3 legjobb házastárs-alapanyag - a csillagjegyek alapján

 A karizmatikus és magabiztos Oroszlánt ha sikerült megszerezned, ne ereszd el! Egy életen át gondoskodik majd arról, hogy a mindennapok izgalmasak és érdekesek legyenek. Harcol majd és kiáll érted minden helyzetben. A te dolgod annyi, hogy mutasd ki, mennyire értékeled őt!

Forrás: Higher Perspectives

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top