Horoszkóp

Így vonzd be a pénzt!

Sokan örülnének egy kis extra pénznek.

Legtöbben nagyon örülnénk annak, ha egy jó tündér most megajándékozna minket egy kis költőpénzzel, főleg így, tavasszal, amikor egyre több programra járkálunk. Sokan sokféleképpen próbálnak egy kis mellékeshez jutni. Van, aki pluszmunkát vállal, van, aki lottózik, más a mágiában hisz. De van még emellett valami, amit tehetünk.

Biztos hallottál már a vizualizáció erejéről, és hogy a vágyakozásba vetett hit valósággá teheti őket. De gyakoroltad is ezeket a nagyon fontos elveket? Annak érdekében, hogy valóra válhasson a vágyad, el kell képzelned teljes erővel ezt. Látnod és érezned is kell kívánságodat, ami ebben az esetben a pénz. Hunyd le a szemed, és képzeld el, milyen illatú és tapintású. Milyen színű? Újabb bankjegy, vagy már sok kéz érintette? Menj végig mindezeken a fejedben nap mint nap.

Ami nagyon fontos még, hogy ne hasonlítsd  össze a saját és mások anyagi helyzetét, mert sosem tudhatod, tényleg úgy van-e, ahogy gondolod, addig pedig csak értelmetlen irigység fog el talán épp olyan illető miatt, aki amúgy közel áll hozzád. Ne kívánj másnak szerencsétlenséget a saját szerencsédért, nem így működik, ráadásul neked sem tesz jót ez az érzés hosszú távon. Ehelyett határozd meg saját helyzetedet, és olyan dolgokat kívánj magadnak, amiktől gazdagnak és teljesnek érzed magad.  

Astrology Answers

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top