nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek odáig vannak a luxusért

Ezek a csillagjegyek odáig vannak a luxusért

Szeretik, de meg is teremtik maguknak a luxust.

A gazdagságért, a luxusért meg is tesznek mindent.

Bika

A Bika kőkeményen megdolgozik a luxusért, ez az a csillagjegy, amelyik biztosan meg is teremti magának az anyagi jólétet. Belepusztulna, ha nem lenne elég pénze. Értékes, minőségi dolgokra vágyik, inkább legyen kevesebb tárgy körülötte, de az márkás, mint sok olcsó és hitvány darab. A középszerűséget ugyanis gyűlöli, azt nem neki találták ki. A biztonság a lételeme, amelyhez ugyanúgy hozzátartozik az otthona biztonsága, az anyagi biztonság, a partnere mellett érzett stabilitás. A Bika mesterien kezeli a pénzt, így valójában a gazdagság megteremtése számára még csak áldozatokat sem jelent.

Csillagjegyek és a luxus

Fotó: Getty Images/selimaksan

Skorpió

A Skorpió szintén megdolgozik a minőségi életért. Az anyagi jóléte ugyanakkor mindenkor kihat az érzelmeire. Már pedig ez a csillagjegy meglehetősen érzelmes és szenvedélyes. Komoly stresszt okoz nála, ha épp nincs elég pénze. Imádja a feltűnő autókat, a luxusitalokat, az extrém nyaralásokat. Ha teheti, látványosan szórja a pénzt, ezzel is gazdagságát fitogtatva. A Skorpió ösztönösen keresi a jövedelmező lehetőségeket, nagyra törő céljait gyakorta meg is valósítja.

Oroszlán

Az Oroszlán az állatok királya, miért is ne lenne ő az állatöv királya is. Királyi életet, vastag pénztárcát, rászabott ruhatárat, pazar vacsorákat képzel el magának. Amikor szerelmes, nagylelkű ajándékokkal halmozza el kedvesét. Az Oroszlán is szívesen fitogtatja vagyonát, imádja, amikor észreveszik, és elismerően tekintenek rá. Az is igaz, ebből a csillagjegyből különösen sokan dolgoznak magas vezetői pozícióban, szóval meg is keresik a luxuséletre a pénzt.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top