nlc.hu
Horoszkóp

Anyagi bőség és a csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek anyagi bőséget teremtenek

Velük a szerelem mellett szinte biztosan gazdag életre is számíthatsz.

Bika

A Bika a Vénusz bolygó szülötte, ezért is vágyik ösztönösen a szépségre, a bőségre, a luxusra és minden jóra az életében. Persze nemcsak vágyik a biztonságra, az anyagi stabilitásra, ő meg is teremti magának mindezt. Szorgalmasan, keményen dolgozik a jólét megszerzéséért, a pénzt ösztönösen nagyon jól kezeli. Mellette bizonyosan gazdag és bőséges életed lehet. Szereti a pénzt költeni, silány dolgokra ugyanakkor sosem adná ki.

Skorpió

A Skorpió a Bikához hasonlóan kényelmes, nyugodt életre vágyik. Veleszületett képessége, hogy mindenkor ráérez a legjobb befektetésre, a legjobb lehetőségekre. Bámulatosak a radarjai, a megérzései, melyeket mindenkor használ is, és amelyekkel a legtitkosabb vágyait is képes valóra váltani. A zsigereiben érzi, hogyan teremtse meg magának a gazdag és bőséges életet.

Csillagjegyek és a luxus

Fotó: Getty Images

Oroszlán

Az Oroszlán nagyon lelkes és energikus csillagjegy, ezért az ő előadásai mindenkor nagyon hatásosak, amellyel elismerést és tiszteletet vív ki magának. Remek kapcsolatainak köszönhetően mindenkor megtalálja az anyagi jólét felé vezető kapukat. Nem véletlenül, hiszen nagyon sok energiát és pénzt fektet a minőségi társas kapcsolatokba, és persze a munkájába is. Mindenkor ügyel a tökéletes külsőre, és szívesen invitálja különleges vacsorákra az üzletfeleit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top