nlc.hu
Család

Hét év után tért vissza az elszökött papagáj

Hét év után tért vissza a gazdájához az elszökött papagáj

Charlie, a papagáj 2015-ben egy nyitott ajtón repült ki a gazdája házából. Aztán 2022-ben egyszer csak hazatért.

Az 58 éves Tom Woodford sosem gondolta volna, hogy a papagája, Charlie egyszer még visszatérhet hozzá. A madár még 2015-ben repült ki egy nyitott ajtón. Woodford egy helyi jótékonysági állatmentő szervezet oldalán talált rá a posztra, amiben jelezték, hogy egy szenegáli papagájt találtak, ami mindig azt mondja, hogy „Hello, Charlie!”írja a brit Sun.

Tom Woodford és Charlie

Tom Woodford és a hét év után visszatért Charlie (részlet a Sun videójából)

Ez különösen meglepő volt, mivel Tom és felesége, Angela éveket töltöttek különféle Facebook-csoportokban a papagájt keresve. A háromgyerekes családapa most egyetlen fotó alapján azonnal felismerte Charliet. El sem akarta hinni, mert ugyanúgy nézett ki, mint hét évvel ezelőtt. A papagáj azóta visszatért az otthonába St. Peter Portba, ahol nagy szeretettel fogadták, mivel Tomék mindig is családtagként tekintettek rá. A madár ugyan beszél, de a régi-új gazdája szerint sosem fog már kiderülni, mi történt vele az elmúlt hét évben, mielőtt az állatmentők rátaláltak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top