nlc.hu
TV-sztárok
Gyermekvállaláson töri a fejét Lakatos Márk

Gyermekvállaláson töri a fejét Lakatos Márk és párja

Lakatos Márk és párja egyre nagyobb terveket szövögetnek, ugyanis az esküvő után a gyerekvállalás kérdése is felmerült köztük.

Korábban már mi is írtunk róla, hogy Lakatos Márkra rátalált a szerelem, szíve egy kubai fiatalemberért dobog. Januárban, egy kubai út során ismerkedett meg a havannai szakáccsal, Alainnel, aki a főzőtudományával is levette a lábáról. Mint elárulta, egy szórakozóhelyen találkoztak, majd másnap ellátogatott Alain munkahelyére, ahol istenien finom ételeket evett. Márciusban visszatért az országba, és együtt töltötték az idejük nagy részét, most pedig Alain érkezett Magyarországra hosszabb időre. Kapcsolatuk azóta is tart és úgy tűnik, egyre csak komolyodik. 

Lakatos Márk és párja (Fotó: Trenka Attila/ Fotocentral)

Lakatos Márk és párja (Fotó: Trenka Attila/ Fotocentral)

A pár között az esküvő gondolata mellett ugyanis felröppent a gyermekvállalás kérdése is. Bár Márknak még nincs gyermeke, ez nem jelenti azt, hogy nem is gondolkodott el róla. 

Egyszer felmerült, de akkor még nem voltam kész arra a felelősségre, ami egy gyerekkel jár. Alain nemrégiben azzal állt elém, hogy ő szeretne gyereket, én pedig azóta azon gondolkodom: vajon ma már képes lennék szülővé válni? Erre sem tudom egyelőre még a választ. 

– vallotta meg a Best Podcastban, melyből a Story.hu idézett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top