nlc.hu
TV-sztárok
Hajdú Péter Szoboszlai Dominik védelmére kelt

Hajdú Péter beszólt Havas Henriknek, Szoboszlai Dominik védelmére kelt

A műsorvezető véleménye szerint teljesen jogtalanul támadták be a focistát.

A napokban nemcsak Szoboszlai Dominik eljegyzésének híre borzolta a kedélyeket, hanem az a hír is körbejárta az internet világát, mely szerint a magyar válogatott csapatkapitánya egy méregdrága autóban, azaz egy Lamborghiniben járta Budapest városát. A hírre egy nem várt helyről is érkezett egy riposzt, ugyanis Havas Henrik saját közösségi oldalán fejtette ki a véleményét a focista viselkedéséről, megjegyezve, hogy talán ki lehetne nőnie már a gyermekkorból. A focistát egy nem várt helyről védte be valaki, ugyanis Hajdú Péter sietett a megsegítésére. 

Fotó: Birton Szabolcs

Fotó: Birton Szabolcs

Hajdú Péter a közösségi oldalán vágott vissza Havas Henriknek, posztjában kifejtette, hogy Szoboszlai megdolgozott a luxuskocsiért, így nem is érti, miért szúrja ez a szemét a  Táncsics Mihály-díjas magyar újságírónak. 

Válaszolok Dominik helyett is, Tanár úr! Igen, jó ötlet és meg is dolgozott érte! Gyerekkora óta keményen sportol, a Liverpool kezdő játékosa, magyar válogatott labdarúgó! Ne legyünk már álságosak, főleg Te ne, Henrik! Vagy ez csak szimpla irigység? Az még kínosabb

–  jegyezte meg Hajdú, a komment szekcióban pedig Rácz Jenő és DopeMan is kifejtette a véleményét az esetről. 

“Miért, mivel kéne járnia a Liverpool játékosaként Seat Ibizával?” – írta Rácz Jenő, majd hozzátette: 

“Szerintem, a szerénység meg az alázatosság fogalma az picit félrecsúszik (…)…Az ember az élete 80%-át edzésen töltötte a sikerért, miért ne lenne az? Ha pedig bármiről álmodozott valaha és most megteheti, akkor miért ne tegye meg? Hogy magának szimpatikusabb legyen a szerénysége? Egy élete van mindenkinek, miért kéne mindig azt hajkurásznia mindenkinek, hogy megfeleljen a másiknak… ez mentalitás probléma, inkább példát kell venni! Hadd járjon azzal, amivel csak akar.” – fogalmazott.

Eközben DopeMan csak röviden-tömören fejezte ki egyetértését Hajdú Péterrel.

“A legjobb” – írta a kommentet.

Ez is érdekelhet Havas Henrik a Duna fogságában ragadt Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top