nlc.hu
TV-sztárok
Béres Anett véleménye

Béres Anett Zsigmond Angiékról: „Biztosan nem fogom keresni a társaságukat”

Béres Anett és Zsigmond Angi valószínűleg nem lesznek nagy barátnők.

Béres Anett és Zsigmond Angéla kapcsolata az Ázsia Expressz alatt nagyon hullámzó volt. Aztán a negyedik hajsza napján egy olyan konfliktus robbant ki köztük, ami végleg elmérgesítette a viszonyukat, és amit azóta sem tudtak rendezni.

“Angéla magáról állított ki bizonyítványt a viselkedésével, hiszen mindenki látta, mennyire tiszteletlen és rosszindulatú. És Bendét sem kell félteni, ő is olyan alpári jelzőkkel illetett minket, amilyeneket úriember nem vesz a szájára. Biztosan nem fogom keresni a jövőben a társaságukat” – jelentette ki Béres Anett a story.hu-nak.

Béres Anett Zsigmond Angiékról: „Biztosan nem fogom keresni a társaságukat”

(Fotó: Schumy Csaba/fotocentral)

“Ő egy bosszúálló nő, akinek csak az a fontos, hogy beszéljenek róla, mindegy, milyen áron. Mi zöldfülűek voltunk a tévéműsorok terén. Sajnos elkövettük azt a hibát, hogy felvettük a kesztyűt, ezzel pedig lesüllyedtünk az ő szintjére, ahol csak fröcsögés és botránykeltés van. Ha meghívást kapunk más műsorokba is, biztosan nem ülünk fel többé semmilyen hasonló provokációnak” – mondta Bende.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top