nlc.hu
TV-sztárok
Liptai Claudia visszatér a színházba

Liptai Claudia súlyos betegsége után visszatér a színházba

Liptai Claudiát övsömöre miatt kórházban is kezelték, de végre ismét visszatérhet a színpadra.

Liptai Claudia szeptember közepén, a Sztárban sztár All Stars élő adása után került kórházba. Mint kiderült, övsömör miatt kellett befeküdnie, amely egy idegeket támadó betegség – íjra a Blikk.

Az elmúlt hetekben már felszabadultabb volt a kamerák előtt, valamint a lányát is elkísérte a divatbemutatójára. Két hónap szünet után visszatér a Játékszínbe, ezt korlátozott ideig elérhető Instagram-sztorijában tudatta követőivel.

Liptai Claudia: visszatér a színházba

(Fotó: Fotocentral)

“Két hónap után újra a ringben! Hölgyválasz 6X”– írta Claudia, aki korábban azt is bevallotta, hogy a mai napig rengeteget küzd saját magam elfogadásával.

“Kritizálnak, azért ami vagyok kritizálnak azért, ami nem vagyok. Beszélnek arról, amit mondok és arról is, amiről hallgatok. mutogatnak rám a hibáimért, a sikereimért, a döntéseimért, a kétségeimért. Fura módon mindig rácsodálkozom arra, hogy bár van rá vágyam, de mégsem felelhetek meg mindenkinek. Van, akinek ez könnyebben megy, mármint az elfogadás nekem újra és újra meg kell tanulnom ezt a leckét” – mondta Claudia.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top