nlc.hu
TV-sztárok
Dancing With The Stars - Jó sokat fogyott Kucsera Gábor

Dancing With The Stars – Jó sokat fogyott Kucsera Gábor

Hat kilót fogyott csak a tánccal Kucsera Gábor, aki azért mert elindulni a táncversenyen, mert már rendeződött a családi élete.

Kucsera Gábor is táncolni fog a hamarosan induló Dancing With The Stars új évadában, a partnere pedig Stana Alexandra lesz. A Borsnak arról beszélt a sportoló, hogy az eddigi felkészülések alatt hat kilót fogyott. “Én a bulikban mindig a bárpultot támasztottam, a tánc nem volt az én világom. Az esküvőnkön is elmaradt az a bizonyos első közös tánc, Szabinának (Tápai Szabina – a szerk.) már nagy volt a pocakja, de ha nem lett volna, én akkor sem akartam volna mások előtt produkálni magamat” – magyarázta a lapnak Kucsera. Hozzátette azt is, bár tavaly még nemet mondott volna a TV2 felkérésének, most, hogy ismét rendben a házassága, azt gondolja, hogy itt az idő szembenéznie a félelmével (ami a táncot illeti). 

Kucsera Gábor és Stana Alexandra Kredit: Trenka Attila

Kucsera Gábor és Stana Alexandra (Kredit: Trenka Attila)

Kucsera nagyon dicsérte Stana Alexandrát is, aki elmondása szerint elképesztő türelmes tanár. “Egyébként elképesztő, hogy milyen zsírégető a tánc, ezelőtt soha nem gondoltam volna ezt, már hat kilót fogytam, abba is hagytam az edzést a konditeremben. Minden izmot megmozgat, fájnak is az izmaim, fáj a térdem, meg néha az emeléseknél a csuklóm. De úgy érzem, kezdek belerázódni és már tudom élvezni a próbákat…”- magyarázta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top