nlc.hu
TV-sztárok
Osváth Zsolt új műsora tabu-döntögető

Őszinte leszek: Németh Kristóf a család fogalmáról beszél

Október 24-én, vagyis ma, 22 órakor debütál a VIASAT3-on az Őszinte leszek – Talkshow Osváth Zsolttal címet viselő televíziós produkció, amely a tartalomgyártó ZSHOWtime című YouTube sorozatán alapszik.

Október 24-én, ma este, 22 órakor debütál a VIASAT3-on az Őszinte leszek – Talkshow Osváth Zsolttal címet viselő televíziós produkció. Az első vendégek között szerepel többek között Németh Kristóf is, aki a család fogalmáról fejtette ki a véleményét.

Őszinte leszek: Németh Kristóf a család fogalmáról beszélt

(Fotó: VIASAT3 / Fábián Bori)

“Amikor a Lóci fiammal, a válásunk után évekig tulajdonképpen ketten voltunk egymásnak, az én legjobb barátom, Zsolti, szinte napi szinten volt velünk, segített, az életünk alkatrésze volt. És nagyon sokan azt gondolták, azt mondták, hogy mi egy pár vagyunk a Zsolttal. Mert ez volt a látszat, egy fiú jár fel, mindennap, és biztos, hogy ők egy pár. Jött ez a fajta narratíva” – mondta Németh Kristóf. 

„Bár a legtöbb műsorban a műsorvezető megpróbál inkább kívül maradni és nem oldalt választani, ebben a műsorban erről szó sincs, ugyanis én is állást fogok majd foglalni minden egyes témában, épp úgy, ahogy a vendégeim is. Ebből pedig nagyon izgalmas beszélgetések alakulnak ki, és nem tagadom, lesznek olyan pillanatok is, ahol meg is fognak engem győzni arról, hogy valamit nem jól gondoltam” árulta el az nlc.hu-nak Zsolt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top