nlc.hu
TV-sztárok
Átszállították Sallai Nórát

Sallai Nórát az intenzív helyett már egy rehabilitációs intézetben kezelik

Az intenzív osztály helyett egy rehabilitációs intézetben folytatják Sallai Nóra kezelését.
Sallai Nóra

Immár egy másik intézményben kezelik Sallai Nórát. A tragikus autóbalesetet szenvedett színésznőt az intenzív osztályról egy, Budapest környéki rehabilitációs intézetbe szállították át – értesült a Blikk.

Miután lekerült a lélegeztetőgépről, néhány napig megfigyelték, hogy mennyire stabilan és biztosan képes önállóan lélegezni. Mivel nem volt semmi gond, nem látták indokoltnak, hogy továbbra is az intenzív osztályon kezeljék“- mesélte a bulvárlapnak egy informátor. Sallai Nórának immár más típusú kezelésre van szüksége, ezért is döntöttek az átszállítás mellett.

A Jóban Rosszban sorozat színésznőjének az állapota minimálisan javuló tendenciát mutat, de még mindig rendkívül súlyos. Nincs még teljesen magánál, de a szemét egyre gyakrabban nyitja ki, ez pedig jó jel.

Mint arról korábban írtunk, népharag zúdult a karambolozó autó tulajdonosára. Családja bújtatja a fiút, ugyanis rengeteg fenyegető üzenetet kapnak az interneten a történtek óta. Kiderült, a száguldó BMW az anyósülésen helyet foglaló, erdélyi származású fiatalé volt, amit egy körre kölcsönadott a barátjának. 

Kiemelt fotó forrása: Jóban Rosszban c. sorozat via TV2/Tények – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top