nlc.hu
TV-sztárok
Házasodna a gazda: párra talált Józsi gazda

Párra talált Józsi gazda, ágyba is bújt a választottjával

Józsi gazda az utolsó pillanatig húzta a párválasztást a Házasodna a gazda idei évadában.

Úgy néz ki, Józsi gazdának másodjára már sikerült megtalálni élete párját. Az 55 éves, felsőlajosi szamócatermesztő az utolsó pillanatig húzta a párválasztást. A három jelentkezőből kettőt csak akkor küldött haza, amikor már biztos volt benne, hogy a 46 éves dorogi szépségtanácsadót, Erikát választja.

Józsi gazda

Erikát választotta Józsi gazda – Fotó: Sajtóklub

Álomrandijukon egy csodás napot töltöttek együtt, aminek a közös medencézés és koktélozás után sem lett vége, a hotelben ugyanis az éjszakát is együtt töltötték. Józsi gazda másnap reggel Erika mellett ébredt, és elérzékenyülten figyelte az ágyában heverő nőt, majd elsírta magát. Szinte el sem hitte, hogy ilyen gyorsan alakulnak a dolgok a választottjával. Könnyek között vallotta be Erikának, hogy már az első pillanattól tudta, hogy ő az igazi.

“Számomra azért hihetetlen, mert amikor elsőnek megpillantottalak, akkor már megijedtem, hogy megvan. Ennek nagyon örültem. Annyira örültem neki, hogy magam elől is megpróbáltam eltitkolni” – árulta el neki sírva József gazda.

A kérdés már csak az volt: együtt képzelik-e el a jövőjüket? Nádai Anikó ellátogatott a szamócatermesztőhöz, hogy kiderítse.

Józsi gazda nem győzött hálálkodni a műsorvezetőnek, hogy kaphatott még egy esélyt a Házasodna a gazdában, mert most bizony tényleg párra lelt.

“Úgy érzem, beért a szívem arra, hogy megfelelőképpen tudjalak szeretni, tisztelni téged, akarjalak téged, boldoggá tegyelek minden téren. Megajándékozzalak téged egy gyönyörűséges, kiegyensúlyozott, boldog élettel, ami kegyetlenül tele van munkával, de észre se vesszük, mert annyira szeretjük egymást” – jelentette ki a választottjának.

Erika is őszintén vallott az érzéseiről Nádai Anikónak: “Fantasztikusan érzem magam Józsi társaságában. (…) Ha nincs ez a műsor, akkor mi nem találkozunk egyáltalán, és akkor én is magányosan élem az életemet, mert én már teljesen feladtam. Olyan férfiak voltak, akik nem olyan gáláns lovagok, mint a Józsi. Nincs náluk ez a szeretet, békesség, nyugalom érzés, amit Józsival érzek. (…) És ez nekem nagyon sokat számít”.

Kiemelt fotó forrása: Házasodna a gazda – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top