nlc.hu
TV-sztárok
Kiderült: itt forog az Ázsia Expressz következő évada

Kiderült, hol forog az Ázsia Expressz következő évada

Hatodik évadával tér majd vissza az Ázsia Expressz jövőre.

Katona Andor, az Ázsia Expressz kreatív producere a TV2 Tényeknek elárulta, hol forgatják majd jövőre az Ázsia Expressz 6. évadát.

Kiderült, hol forog az Ázsia Expressz következő évada

(Fotó: TV2)

Malajziában és Indonéziában folytatódik majd a műsor, jön az új évada. Már alig várom, főleg mert Bali is a helyszínek között van, amit én személyesen nagyon szeretek.

 – mondta a  kreatív producer, és azt is hozzátette, hogy minden, amit a tévénézők látnak, az valóban úgy történt, és a feltételezéssel ellentétben a versenyzők nem fizetett sofőrökkel utaznak, valamint nem kapnak kényelmes szállást és finom vacsorát, miután leálltak a kamerák.

Az már nem titok, hogy az idei Ázsia Expresszt Béres Anett és Sáfrány Emese nyerte meg, ahogyan az sem, hogy nem mindig volt nyugodt a hangulat a szintén versenyző Krausz Gábor, és párja Mikes Anna között, akik másodikként értek a célba. A Story magazin legfrissebb számában arról olvashattunk, hogy a sztárséf mennyire rosszul viselte a tényt, hogy lecsúsztak a dobogóról. Ugyanakkor később Krauszt azt is elmondta, hogy nem a Béres-Sáfrány párosnak szólt a haragja, hanem a helyzetnek. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top