TV-sztárok

Filmek a Mikulás puttonyából

Néhány nap múlva érkezik a Mikulás. Puttonyában azonban nemcsak a gyerekeknek hozhat ajándékot, hanem a felnőtteknek is.

Miért ne ajándékozhatna meg a Mikulás bennünket is egy olyan meglepetéssel, amelyet együtt élvezhet majd az egész család? Az édességek és a gyümölcsök elfogynak, de ha előfizetünk a UPC Direct valamelyik szolgáltatására, mindenkinek fantasztikus élményben lehet része.

Filmek a Mikulás puttonyából

 

A karácsonyi készülődés időszakában is jutna idő mindenre, még a kedvenc sorozatainkra is.  A UPC Direct DVR szolgáltatásával ugyanis egyszerűen felvehetünk mindent. Még be is programozhatjuk előre, így az ünnepek alatt a legkedvesebb filmjeinkkel szórakozhatunk.

Én eldöntöttem, hogy hétfőn, december 2-án felveszem az HBO Comedyn, a Dzsungel könyve 2. és a Madagaszkár 3. részét. Ezeket a rajzfilmeket imádják a gyerekeim, legalábbis a két kicsi. A karácsonyi szünetben pedig bőven lesz időnk együtt megnézni és nagyokat nevetni a kalandokon.

Filmek a Mikulás puttonyából

 

A tinédzser lányomnak karácsonyi ajándéka pedig az lesz, hogy készítek neki egy 2 órás anyagot, a kedvenc zenéiből. Az MTV Music, MTV Hits és MTV Dance csatornák kínálatából fogom a legmenőbb klipeket felvenni, így igazi rajongóként akkor hallgatja és nézi őket, amikor csak akarja.

Filmek a Mikulás puttonyából

 

És végre a férjem is eljöhet velem munka után karácsonyfát vásárolni, mert a focimeccset is felveszem, és amíg én utána ajándékokat csomagolok, ő megnézheti hogyan is rúgták a kedvencei a bőrt, néhány órával korábban.

Filmek a Mikulás puttonyából

 

De ajándék nekem is jár!

Imádom a jó filmeket, de eddig szinte mindegyikről lemaradtam, mert az ünnepek azzal teltek, hogy kint álltam a konyhában, és készítettem a finom falatokat. Még a sorozatokat is beáldoztam ilyenkor, de ennek most vége. Minden műsort felvehetek, amire kíváncsi vagyok. Sőt arra is van jó megoldás, ha éppen a sorozatnézés közben kérnek valamit a gyerekek tőlem. Megállítom a műsort és később onnan folytatom a történetet ahol abbahagytam.

Filmek a Mikulás puttonyából

 

Tehát nálunk az idén a Mikulás zsákja tele lesz számtalan meglepetéssel, és végre mindenki azt nézhet meg majd a tévében és akkor, amikor csak szeretné.

 

A UPC Direct műholdas TV-szolgáltatása az ország minden területén elérhető, több mint 100 csatorna műsorával. Most karácsonyi DVR akcióval! Ha a Direct+ alapcsomag mellé Direct HD és/vagy HBO prémiumcsomagot rendelünk, ingyen élvezhetjük a Digitális Videorögzítő (DVR) funkció nyújtotta előnyöket. 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top