TV-sztárok

Sosem látott fordulat a VV6-ban

Két villalakó is védettséget élvez.

Egyszerre két ember, Krisztián – aki a daltanulás során teljesen kiborította Danics Dórát – és Viki is lila kendőt visel, azaz vasárnap estig, egészen a kiválasztásig védettséget élveznek, a többi villalakó nem tehet rájuk jelet – írja a Blikk.

Mivel Viki és Teo párosa nyerte meg az úgynevezett Killer karaokeversenyt, igen különleges jutalomban részesültek: egyetlenegy lila kendő várta őket a riportszobában, így kénytelen voltak eldönteni, ki kapja meg. Teo úgy döntött, lemond Viki javára a kendőről, mivel az egykori kézilabdázó már járt kint párbajozni.

“Mindenki álmodozik egy kendőről, épp ezért nagyon nehéz volt a döntés. És a kendőt viselni is nehéz, bármennyire is örülök neki, mert nem párbaj által szereztem, hanem azért, mert ügyesen teljesítettem egy feladatot” – jegyezte meg Viki, aki a súlya miatt teljesen kiborult. Vasárnap este kiderül, a maradék négy játékosból kit küldenek párbajozni a többiek: kit nem bírnak tovább elviselni. Nagy esélye van erre Teónak és Zsófinak, hiszen mindketten “párbajszűzek” még. De Iza is kihúzta a gyufát szégyenteljes viselkedésével.

Sosem látott fordulat a VV6-ban

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top