Szabadidő

1000 víziparadicsom – Strandok és merülőhelyek

Érintetlen strandok, a tengerek végtelenbe tartó kéksége, tiszta levegő és a szabadság csodálatos érzése - ezek egy tökéletes nyaralás hozzávalói. Ez a gyönyörű képeskötet egy lenyűgöző, világkörüli felfedezőútra kalauzol el bennünket.

1000 víziparadicsom - Strandok és merülőhelyekÚjabb ezer csábítás, és a bőség zavarától nem tudjuk – ha tehetnénk, sem tudnánk! – eldönteni, melyiket is válasszuk. Nem tudnánk, ha, ha… De ne keseregjünk!

Az utóbbi években már sokan és sokat megízlelhettek e világcsoda-tenger és -tópartok közül. Egyet csaknem mindenki, mert az ezer közül az egy éppen a Balaton, méghozzá Tihany! Szóval, Kedves Érdeklődő Olvasó, van mit megjegyezni a jobb időkre! Annyi szépség látható az elérhető világban (és ebben a könyvben), hogy szinte felfoghatatlan. Pedig, ha jól megnézzük a kötetbeli áttekintő térképeket, észrevehetjük, milyen hatalmas térségek maradtak ki a felsorolásból, elsősorban a jelenlegi megközelíthetetlenségük miatt. Vagy csak egyszerűen azért, mert nem fértek be a kiválasztottak közé.

Jómagam is hiába kerestem jó néhányat, ahol már megfordultam, és amiről az volt a véleményem, hogy széles e világnak figyelmébe ajánlható. Persze, az sem baj, ha még maradnak tartalékok. Mert ugyebár nem mindenütt marad érintetlenül a természet, ahová az ember beteszi a lábát. És ha a táj tönkrement, mit ér már akkor?

Nos, a merülő búvárok és strandolók, bátor szörfözők biztosan kíváncsiak a távoli, egzotikus partokra, ahová jó sorsuk még elvetheti őket. Nekik ajánlja az Alexandra e gyönyörű könyvet. Meg azoknak, akik szeretik a szépet – vagyis mindenkinek!

A könyv címe: 1000 víziparadicsom – Strandok és merülőhelyek
Fordította: Gűth Ervin
A könyv ára: 5999 Ft
Kiadó: Alexandra Kiadó, 2008

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top