Utazás

Kate és Vilmos miatt zaklatják a turistákat

Egy vagyont fizettek, hogy a gazdagok szigetén nyaralhassanak, de a hercegi pár érkezése óta biztonsági őrök fegyelmezik őket. Íme a villa, ahol a hercegi pár nyaral.

Forrás: Daily Mail
Forrás: Daily Mail

A gazdagok nyaralóhelyeként elkönyvelt Mistique szigetén nyaral Kate és Vilmos. Itt az Aurora Ház nevű privát luxusvillában szálltak meg, aminek öt terasza van, és személyzet is jár hozzá, többek között egy inas, egy szakács és még egy Reggie nevű kutya is szerepel a listán. Amikor a hercegi pár nem a ház medencéje mellett lazít, akkor kilovagolnak a környéken, teniszeznek és egy kis búvárkodást is beterveztek.

A sziget többi vendége viszont nem nézi jó szemmel a pár érkezését, mivel miattuk korlátozzák a közlekedésüket. Ha például a hotel két szállodájának valamelyikében ennének egy jót, akkor kizárólag a szállodák által biztosított járművekben közelíthetik csak meg az épületet. A golfautókat sem használhatják, nehogy lesifotókat készítsenek a villáról, ahogy Kate napozik a kertben. A tengerparton sétálókat pedig biztonsági őrök zaklatják keresztkérdésekkel.

„Az ember nem éppen ilyen bánásmódra számít, miután egy vagyont fizetett azért, hogy a Karib-tenger egyik legexkluzívabb szigetén pihenje ki magát” – háborgott a Daily Mail című brit lapnak név nélkül egy fizetővendég.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top