Utazás

Irány meztelenföld!

Szafari, golf, hegyi túra, strandolás: a nyári vakációt mindenki másképp képzeli, olyannyira, hogy vannak, akik tökéletesen meztelenül. Olyan utazási ajánlatok között keresgéltünk, ahova kimondottan pucérkodni érkeznek a turisták.

Irány meztelenföld!Se szeri, se száma azoknak az utaknak, programoknak, amelyeket kizárólag erotikus kalandokra vágyók részére szerveznek. Egy nemzetközi utazási iroda például a Karib-térségbe, Ibizára és Ázsia legszebb pontjaira szervez swinger hajóutakat, ahova csak válogatott párok kerülhetnek be, akik aztán luxuskörülmények között merülhetnek el az erotikában. A hajón szabadon lehet meztelenkedni – úszni, napozni, pezsgőfürdőzni –, de a luxusjacht rejtett, elhagyott helyeken is kiköt, ahol „szabadprogram” van, párban, csoportban. 

Szintén swinger hajóutakat szervez az a cég, ahol a hajókat kimondottam buja célkora szerelték fel. A hajón van „közösségi játszóház”,  de 18+-os programokat is szerveznek, ahol szemináriumokat, bemutatókat, erotikus show-kat rendeznek, és szexbolt is is van a fedélzeten. Természetesen nem kell átutazni az óceánt ahhoz, ha valaki „felnőtt” nyaralásra vágyik, Európában is bőven akadnak programok. A swinger hajóutakra szakosodott iroda Barcelona és Nizza között is indít hajóutakat, s ezekre idén akkora volt a kereslet, hogy az utak beteltek, csak a várólistában bízhatnak az érdeklődők.

Szexolimpia

A Dominikai Köztársaságban mozgalmas szexprogramokkal Irány meztelenföld!várják a turistákat, a Sexy Olimpicson közösségi meztelen röplabdázás, női ökölharc, zselében csúszás és ehhez hasonló, kizárólag meztelenül végezhető, vizuális ingerben erős aktivitás várja egész nap az érdeklődőket. Persze nemcsak a szemet kényeztetik a szexparadicsomban, orgiaszobák, testfestés, sztrip, kikötözéshez használt segédeszközökkel felszerelt játszótér és számtalan, a laikusok számára egészen elképesztő erotikus program segíti a csúcsra mászást. 

Jamaicán szintén egy, minden extrákkal felszerelt turista-, vagy inkább szexparadicsom várja a bevállalós turistákat, a Hedonism III. nyaralókomplexumban szexuális szerepjátékokhoz, fétisek kiéléséhez szükséges kosztümök, kiegészítők bérelhetők, de síkosítókból, masszázsolajakból sem fogy ki a hely soha. A szobákba felszerelt óriás tükrök, a pornócsatorna szinte alapszolgáltatás.

Nudista, naturista gyönyör

Nem kell egyből szexelnie annak, aki meztelen utazásra vágyik, a világháló csak úgy hemzseg a nudista célállomásoktól. Meztelen szörfözésre, hullámlovaglásra, búvárkodásra és jetsykizésre is szakosodott már utazási iroda.

A naturisták egyik kedvelt célállomása a távoli Afrika, azon belül is Namíbia, ahova külön naturista szafarikat szerveznek. A meztelen élményre vágyók szabadon és védett körülmények között túrázhatnak, hegyet mászhatnak, szafariutak keretei között pedig a vadon élővilágába is betekinthetnek – mindezt textil nélkül, szabadon. A vendégeknek semmilyen körülmények között nem kell ruhába bújniuk. Persze a naturisták nemcsak Afrikába utazhatnak, a világ összes pontján találnak naturista célállomásokat. A Nemzetközi Naturista Szövetség például kiváló programokkal szolgál azoknak, akik egy szál semmiben szeretnének lovagolni, kertészkedni, biciklizni, vagy épp kempingezni.

Irány meztelenföld!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top