Utazás

Bringás túrák Ausztriában

Bringás, lovas és gyalogtúrás kirándulások Ausztriában. Ha az aktív pihenés híve vagy, és többre vágysz sima tengerparti lazulásnál, akkor íme néhány tuti program neked.

 

 Szállás, utazás, strandok – horvatorszag.lap.hu, minden, ami Horvátország!

 

Bringás túrák Ausztriában

Karintiában, a Wörthi-tó régiójában több meleg fürdőtavat is felfedezhetünk két keréken, Alsó-Ausztriában ezernyi virágzó körtefa árnyékában biciklizhetünk a „Gyümölcsbor útja”, azaz Moststraße mentén. 

Bringás túrák AusztriábanKirándulás és túra Stájerországban

A „2013-as üdülési recept” nevű ajánlat keretében például a stájerországi Mariahofból indulva elektromos biciklikkel barangolhatunk a Grebenzen Natúrparkban. A 450 km hosszú, Duna mentén vezető túraútvonal Passau és a felső-ausztriai Grein között számtalan történetet mesél. Apró szakaszokat is teljesíthetünk, de hosszabb túrákat is tervezhetünk – egy biztos: különleges izgalmakat tartogat a kiegészítő geocaching program, melyet mobilunkkal követhetünk, és kereken 400 felfedezni valót tartogat.

Bringás túrák AusztriábanBringázás a Bécsi-Alpokban

A Bécstől délre található Bécsi-Alpok pontos leképezése az Alpok hegyvonulatának kicsiben. Keleten a Buckligen Welt szelíd dombhátai jelentik a kezdetet, ezt követik a Wechsel térség hangulatos alpesi legelői. Bécs közelében, mégis a hétköznapoktól távol tölthették itt nyaralásukat. Ma a Bécsi-Alpok hegyvidékén túra-, tematikus és kerékpárútvonalak, valamint mountain bike ösvények sűrű hálózata csábít aktív kikapcsolódásra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top