Utazás

TOP5 – Gyerekbarát szálloda a hosszú hétvégére (x)

Halloween parti Pál Dénessel, rajzfilm-szinkronizálás Náray Erikával, kirándulás egy ökoparkban, mindez egy kényeztető wellness-hétvégén. Összeszedtünk egy csokornyi gyerekbarát szállodát a hosszú hétvégére!

TOP5 - Gyerekbarát szálloda a hosszú hétvégéreZalakaros – Hotel Karos Spa

Október 25-étől november 3-áig igazi őszi parádéval találkozhatnak a Zalakarosra érkező családok. Akkor rendezik meg ugyanis a „Tök jó Zalakarosan” programsorozatot. Egész héten változatos programokat szerveznek a család legkisebb tagjainak, és Béres Alexandra által képzett animátorok figyelnek a gyerekekre. A kamaszokra is gondoltak a szervezők, méghozzá egy Halloween fürdőpartival, ahol Pál Dénessel pancsolhat a család. Szállást 15.900 Ft-tól találunk, de nem árt sietni, mert számos hotelben már telt ház van.

Sümeg Hotel Kapitány Sümeg
Ha igazi középkori hangulatban szeretnétek tölteni a Halloweent, akkor irány Sümeg! A sümegi vár nemcsak történelmi emlékhely, hanem tömegeket vonzó lovas programok és várjátékok helyszíne is. A közelmúltban egy rehabilitációs programnak köszönhetően újra életre kelt az épületegyüttes. A vár lábánál fekvő hotelben az egész család részese lehet egy középkori lakomának és történelmi lovasjátéknak. A kicsik napközben számos Halloween hangulatú programon vehetnek részt, de a felnőttek sem maradnak program nélkül, esténként zenés-táncos mulatság és koktélparti várja a szülőket. Szállást a hosszú hétvégére 15 900 forinttól találunk.

Hévíz Hotel Európa Fit – Superior
Hévíz családbarát szállodájában már javában készülnek az őszi szünetre. Október 28. és 31. között Náray Erika művésznő egy négynapos program keretében speciális Halloween színi napokat tart a lurkóknak. Lesz itt minden: rajzfilmszinkron, színjátszás, memóriajátékok, a bátrabbak pedig vámpírrá maszkírozhatják magukat Pirgel Dávid és csapata segítségével. Október 29-ére Náray Erika különleges mese- és musical-válogatással készül, egy nappal később pedig már Szulák Andrea ad koncertet, a fellépők sorát Szabó Dávid zárja, aki november 2-án szórakoztatja a szálloda vendégeit. Ideje foglalni, most még 19.967 forintos áron szerezhettek szállást.

TOP5 - Gyerekbarát szálloda a hosszú hétvégéreTapolca Hunguest Hotel Pelion
Ha nyugalomban és családbarát környezetben szeretnétek tölteni a Mindenszentek hétvégéjét, akkor vegyétek Tapolca felé az irányt. A hosszú hétvégére már 16.900 Ft-tól foglalhattok szállást. A wellness-programok mellett érdemes szétnézni a városban. Kisétálni a Malom tóhoz és a 4 kilométer hosszúságú Tavasbarlanghoz.

Tiszafüred Tisza Balneum
Kirándulni szerető családoknak ajánljuk ősszel is a Tisza-tavat és környékét. Ellátogathattok a 2012-ben nyílt ökocentrumba, ahol Európa legnagyobb édesvizű akváriumrendszerét találjátok. Az igazán aktív lurkóknak az ártérre épült kalandparkot ajánljuk, kötélpályával, csúszdákkal és mászófallal. A kislányok pedig megnézhetik, hogyan készül a jászsági mézeskalács. A Tisza-tó partjától mindössze 50 méterre, a termálfürdőtől 500 méterre található szállodában már 13.900 Ft-tól áron találtok szállást a hosszú hétvégére.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top