Utazás

Indiában épül a világ legmagasabb felhőkarcolója

Delhi városában az Unitech Grande építész társaság grandiózus projekten dolgozik: egy 347 hektáros (előzőleg mezőgazdasági tevékenység folyt itt) földterületen felépítik Ázsia legimpozánsabb és leglátványosabb épületegyüttesét, mely egy gyönyörű golfpálya fölé magasodik.

A cég összegyűjtött ehhez a vállalkozáshoz a világ minden tájáról 10 építészt, akit a legjobbak között tartanak számon, hogy megalkossák az általuk elképzelt impozáns és elegáns építészeti csodát.

Ez a legnagyobb területű beépítés Indiában, mivel nagy szükség van városi lakásokra. Azonban sok támadás éri a Unitech Grande társaságot azért, mert Új-Delhi térségében soha nem látott mértékben a luxus életmódot erősíti. Több tucat ikonikus, sokemeletes lakótorony harmonikus összefonódását hirdeti egy Greg Norman jegyezte golfpálya köré, prémium bevásárló- és szórakozóhelyekkel, valamint több mint 100 hektáros egzotikus tereprendezéssel. Számos tágas és modern rezidenciában pazar kényelmet ajánl, beleértve a személyes merülőmedencét és a teraszos elrendezésű kerteket, és ezt sokan sértőnek találják az iszonyatos szegénységgel szembeállítva.

Még több infó és kép a Kalandozó magyarok blogon!

A világ legmagasabb felhőkarcolója

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top