Utazás

Időjárás: egyre több napsütésre számíthatunk

Borúsan indul a nap, de délután számíthatunk napsütésre.

Szerdán eleinte erősen felhős, borult lesz felettünk az ég, majd észak felől szakadozottabbá válik, csökken a felhőzet. A gomolyfelhőkből viszont egy-egy futó zápor többfelé kialakulhat. Az északias szél még többfelé élénk, a Dunántúlon erős lesz. Hajnalban néhol fagyhat, nappal 10–15 fok között alakul a hőmérséklet.

Csütörtökön napos idő várható, csapadék nem valószínű. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 1 és plusz 4 fok között, a legmagasabb 13 és 17 fok között alakul.

Pénteken és szombaton túlnyomóan derült, napos, száraz idő várható. Pénteken a leghidegebb órákban 0 és plusz 5 fok között, napközben 15 és 19 fok között lesz a hőmérséklet. Szombaton a legalacsonyabb hőmérséklet 1 és 6, a legmagasabb hőmérséklet 17 és 21 fok között alakul.

Vasárnap gyengén felhős, napos, száraz idő várható. A minimum-hőmérséklet 4 és 9, a maximum-hőmérséklet 17 és 22 fok között alakul – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top