Utazás

4 izgalmas budapesti kalandpark

A nyári szünetben izgalmas programokkal várják a kicsiket és nagyokat a budapesti kalandparkok.

Budapest négy izgalmas kalandparkjáról a legfontosabb tudnivalókat gyűjtöttük egybe. A nyári szünetben próbáljátok ki az adrenalinfokozó pályákat, töltsetek el néhány vidám, de kihívást jelentő napot a budapesti kalandparkok valamelyikében. Íme, a választék.

4 izgalmas budapesti kalandpark - videók

1. Challengeland Kalandpálya Csillebércen

Csillebércen három nehézségi fokú egyéni pálya közül választhattok, melyeket különböző színekkel jelöltek. A kalandparkban egyik fáról a másikra lépkedhettek vagy éppenséggel csúszhattok át biztosítókötél használata mellett. A rönkvárban, a labirintusban és a földi akadálypályán is kipróbálhatjátok ügyességeteket.

Árak: 3500 Ft-tól 4900 Ft-ig, csoportos és családi kedvezményeket is kínálnak.

2. Orczy Kalandpark Budapesten

Gyerekeknek és felnőtteknek különböző nehézségi fokú pályákat építettek az Orczy Kalandparkban, sőt gyakorlópályán is kezdhetnek azok, akik először próbálkoznak a kalandokkal. A nagyobbak az extrém és az óriás lecsúszópályákon lemérhetik bátorságukat.

Árak: 2680 Ft-tól 3180 Ft-ig, családi és csoportos belépőjegyeket is igénybe lehet venni.

3. Római Kalandpark Budapesten

A gyerekek 21, míg a felnőttek 60 állomásos pályán próbálhatják ki ügyességüket. Az önfeledt szórakozás egészen biztosan nem marad el a gyönyörű ősfás környezetben kialakított különböző nehézségi fokkal kialakított kalandpályákon.

Árak: 2000 Ft-tól 3500 Ft-ig, családi kedvezmény igénybe vehető.

4. Új Liget Kalandpark a Budapesti Állatkertben

A Fővárosi Állatkertben 2014-ben kialakított kalandparkban kis és nagy akadálypályán szórakozhattok. Óriás csúszópálya, mászógép, trambulin színesítheti az állatkerti sétát. A kalandparkot az Állatkert pénztárában megváltott zsetonokért vehetitek igénybe.

További kalandparkos cikkek az NLCafén:

Fotó: Pinterest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top