Utazás

Ausztráliába költözöm! Így kezdődött…

Biztos, ami tuti alapon elkezdtem nézelődni a piacon, mennyire lennék kelendő, ha mégis repülés van. Annyira nem volt vészes a helyzet, biztosan sikerült volna valamit találni krízis esetén. Viszont azon is gondolkodtam, hogy nekem a szövegírás nem elég.

Tudom, hogy jó vagyok, de a piac tele van szövegírókkal, minden bokorban van már copywriter. Megszületett a döntés, hogy tanulnom kellene valamit. Valamit, amivel több lennék, mint egy mezei szövegíró, és végszükség esetén új végzettségem B tervként is működhetne.

Ezzel nagyjából meg is oldottam az egyenletet, hiszen KÜLFÖLD + TANULÁS = TANULÁS KÜLFÖLDÖN. Nagy álmom volt a forgatókönyvírás. Írtam már hobbiból (áldassék Syd Field és az a szent ember, aki lefordította a könyveit), de nagyon szerettem volna megtanulni profin írni. Így nézegettem külföldi kurzusokat, amelyek bár nagyon csillivillik, de akkora a tandíj, hogy kettő egész lottónyeremény se lenne rá elég. Úgyhogy ez a tanuljunk külföldön cucc nem tűnt a legjobb ötletnek. A külföldre menés annál inkább. Szóval elővettem egy füzetkét, és listát készítettem, milyen tulajdonságokkal rendelkezzen leendő otthonom.

A folytatásért kattints a Grafoterápia caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top