Utazás

Máris megrepedt a híres üveghíd

Nemrég, mindössze néhány héttel ezelőtt, szeptember 20-án adták át a Yuntai hegyvidékén, Henan tartományban a legújabb üveghidat, ami arról nevezetes, hogy a járófelülete teljesen átlátszó. A 260 méter hosszú hídon a kijárat közelében történt a baleset, ami az épp a hídon tartózkodókat annyira megrázta, hogy hisztérikus sikoltozásban törtek ki.

Egy ismert kínai blogger épp ott volt, és később a kínai Twitteren, a Weibón így mesélt arról, mi is történt: “Amikor már a séta vége felé jártam, hirtelen hatalmas csattanást hallottam, majd éreztem, hogy megremeg a híd a lábam alatt. Lenéztem azonnal, és láttam, ahogy az üvegfelület a lábam alatt hirtelen szétreped. Nem tudom, hogy miért történt, mindenki azonnal sikoltozni kezdett. Felkiáltottam: ez tényleg eltört!, aztán félrelökve az embereket előlem, minél hamarabb próbáltam biztos talajra jutni. Sokkolóan hatott rám, ami történt.”

Máris megrepedt a híres üveghíd!

A folytatásért kattints a Pad a kapu előtt caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top