Utazás

Itt vannak a 2016-os Strand Fesztivál fellépői

Wellhello, a Halott Pénz, a Quimby, a Dal-győztes Freddie és a Tankcsapda is fellép a külföldi sztárok mellett a Strand Nagyon Zene Fesztiválon Zamárdiban 2016. augusztus 24-27. között.

A MOL Nagyon Balaton programsorozatában idén augusztusban már negyedik alkalommal vehetsz részt a fergeteges koncerteken Zamárdiban, a Strand Fesztiválon.

Freddie is énekel Zamárdiban

“A Halott Pénz és a Wellhello egy teljes napot kap a nagyszínpadon, arra vállalkoztak, ők állítják össze a programot és egész estés koncerttel lépnek fel. Az idén mindössze négy fesztiválfellépést vállaló Punnany Massif a Strandra exkluzív programmal készül, de az idén 25 éves Quimby is fellép Zamárdi szabadstrandján” – mondta Lobenwein Norbert, a Strand főszervezője.

A hazai kedvencek között koncertezik még a Tankcsapda, a Brains, az Irie Maffia, a Kiscsillag és a Szabó Balázs Bandája. Fellépnek a Nagy-Szín-Pad! tehetségmutató elődöntősei, így A Dal 2016 győztese, az Eurovízión szereplő Freddie, a Bagossy Brothers Company, a Bohemian Betyars, az Esti Kornél, a Fran Palermo, a Mongooz and the Magnet, Marge, a Passed, a Run Over Dogs, a Superstereo, a Szabó Benedek és a Galaxisok, valamint a Zaporozsec.

Sztrárfellépők a Nagyon Zenei Strand Fesztiválon Zamárdiban

Külföldi sztárok a Strand Fesztiválon

A Zamárdiban idén fellépő Los Angeles-i raprock csapat, a Hollywood Undead tavaly az Európa legjobb fesztiváljának tartott Szigeten ünnepelte tízéves fennállását. Koncertezik a romantikus hangjáról, zongoratudásáról ismert 25 éves dél-angliai énekesnő, Tom Odell és a holland Caro Emerald is. Láthatjuk a Magyarországon már háromszor járt Chase & Statust is. Saul Milton (Chase) és Will Kennard (Status) drum’n’bass produkciója eddig három stúdióalbumot jegyez.

A fellépők névsorát elnézve hangulatban és szórakozásban idén sem lesz hiány.

Fotó: Strand Fesztivál

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top