Utazás

7 szuper program a húsvét hétvégére

Húsvéti finomságok, locsolkodás és sok izgalmas program is tartalmassá teszi az előttünk álló hosszú hétvégét. Jó szórakozást hozzá!

Varázslatos Magyarország

Március 25. Természettudományi Múzeum

A kiál­lí­tás Magyar­or­szág leg­szebb tája­ira kala­u­zolja el a láto­ga­tó­kat, bemu­tatja a nem­zeti par­kok külön­le­ges ter­mé­szeti kin­cseit, élő­vi­lá­gá­nak érté­kes pillanatait.

Húsvéti Bárányfesztivál

Március 26-28. Vajdahunyadvár

Idén 3. alka­lom­mal ren­de­zik meg a Város­li­get­ben a Hús­véti Bárány­fesz­ti­vált. A láto­ga­tó­kat sok szí­nes prog­ram várja, a ren­dez­vény pedig tel­je­sen ingyenes.

Hollókői Húsvéti Fesztivál

Március 26-28. Hollókő

Folk­lór­prog­ram, palóc gaszt­ro­nó­mia, nép­szo­ká­sok az elma­rad­ha­tat­lan locsol­ko­dás­sal, kon­cer­tek, csa­ládi és gyer­mek­prog­ra­mok várják a látogatókat a hétvégén Hollókőn.

7 szuper program a húsvét hétvégére

Varázskastély

Március 27. Mezőgazdasági Múzeum

Vajon mi vár az ajtón túl? Ártó bűbáj vagy cso­dás varázs­lat lako­zik a kas­tély falai között? Lép­j be  a Káp­rá­zat és Fan­tá­zia biro­dal­mába, de vigyá­zat, a Varázs­kas­tély­ban min­den megtörténhet!

Húsvét a Skanzenben

Március 27-28.

A Szentendrei Skanzenben lerántják a leplet a húsvéthoz kötődő tévhitekről, és az is kiderül, miért a nyúl hozza a húsvéti tojást.

Járjunk utána!-Interaktív nyomozós játék

Március 25. Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum

Ez az inter­ak­tív nyo­mo­zós játé­k a szá­zad­for­duló Magyar­or­szá­gá­nak keres­ke­dé­sein, fényes kávé­há­zain, ele­gáns szál­lo­dáin, ven­déglőin át kala­u­zolja a játékosokat a REJ­TÉLY meg­ol­dá­sáig.

Ibolya nap

Március 26-27. Gödöllői Királyi Kastély

A Hús­véti hét­vé­gére évente vissza­térő Ibo­lya Nap idén is kibő­vül kife­je­zet­ten gyer­me­kek­nek szóló kaland­tú­rák­kal. A kas­tély urai és úrnői címet vieselő játé­kos tár­lat­ve­ze­tés ibo­ly­agyűj­tés­sel szí­ne­síti a csa­lá­dok programját.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top