nlc.hu
Utazás
Álomutazás kvíz felhasználási feltételek

Álomutazás kvíz felhasználási feltételek

Utazás Kvíz - NLCafé Facebook applikáció

 

Utazás Kvíz

NLCafé Facebook applikáció

A jelen Szabályzat a www.facebook.com weboldal keretében elérhető NLCafé Utazás Kvíz használatával kapcsolatos adatkezelési és egyéb tudnivalókat, a használat feltételeit tartalmazza.

A Kvíz összeállítója és az adatkezelő: Central Digitális Média Kft. (1037 Budapest, Montevideo utca 9.)

A Kvízben résztvevő jelentkező a részvétellel minden további jogcselekmény nélkül, automatikusan elfogadja a jelen Szabályzat rendelkezéseit, és magára nézve kötelezőnek ismeri el az abban foglaltakat.

A Kvíz használata során a Facebook (www.facebook.com) weboldal használati feltételei is érvényesülnek, ezekről itt tájékozódhat: https://hu-hu.facebook.com/policies/

 

1. A Kvízben résztvevő személyek

A Kvízben részt vehet minden 16. életévét betöltött, Facebook regisztrációval rendelkező természetes személy, aki a jelen Szabályzatban foglalt valamennyi feltételnek maradéktalanul megfelel (továbbiakban: Felhasználó).

A Felhasználó kijelenti, hogy a Kvízre történő jelentkezés során megadott adatai megfelelnek a valóságnak.

 

2. A Kvíz leírása

Az NLCafé Álomutazás kvíz során egy 5 kérdésből álló kérdéssor kitöltésével a Felhasználók azzal kapcsolatos információhoz juthatnak hozzá, hogy a kérdésekre adott válaszaik alapján mi lehet a rájuk legjellemzőbb úti cél. A kvíz nem nyereményjáték, célja a szórakoztatás. A kvíz az adott válaszokat automatizmusok segítségével összesíti, és ugyanazon válaszadások esetén ugyanazt az úti célt jelöli meg jellemzőként, semmiféle perszonalizálást nem alkalmaz.

A kvíz indításához szükséges, hogy a Felhasználó elfogadja Central Digitális Média felhasználási és adatkezelési szabályzatát.

A kvíz és maga az eredmény is megosztható a Felhasználók által a FB-on, sőt a teszt kitöltése után az NLCafé FB oldalának követésére is lehetőség nyílik, de ezen tevékenységek egyike által sem jut előnyhöz a Felhasználó.

 

3. A Kvíz használata, adatkezelés

A Kvíz applikáció használata során a Felhasználók a Facebook (www.facebook.com) keretében nyilvános adataik átadását engedélyezik a Kvíz üzemeltetője, a Central Digitális Média Kft. részére.

A Felhasználó által nyilvánossá tett adatok lehetséges köre:

név, e-mail cím, nem, kor, tartózkodási hely

A ténylegesen átadásra kerülő adatok a Felhasználó személyes Facebook beállításaitól függnek.

A Central Digitális Média Kft. a részére a Facebook által átadott adatokat anonimizálja, és általánosságban von le belőlük következtetéseket a Kvízt használó Felhasználókról, és az így kapott információkat az NLCafé üzemeltetése során kívánja használni.

A Central Digitális Média Kft. az általa átvett adatokat nem használja a Felhasználók beazonosítására, a Felhasználókról egyedileg szerezhető információk gyűjtésére, és ezen információk birtokában nem végez személyre szabott tartalomcélzást.

A Felhasználóok személyes adatainak kezelésére a Szabályzat részét képező Adatkezelési Tájékoztató, valamint jelen pont rendelkezései irányadók. Jelen Szabályzat egyben Egyedi Adatkezelési Tájékoztatónak is minősül.

A személyes adatok felvétele a Felhasználók önkéntes hozzájárulásán alapul.

A Felhasználók a Kvízben való részvétellel hozzájárulnak ahhoz, hogy személyes adataik a CDM adatbázisába kerüljenek (adatkezelési nyilvántartási azonosító: NAIH-85091/2015, és azokat a fentebb meghatározott célból kezelje az alábbiak szerint:

  • a Kvíz használatával engedélyezett adatátadást követő 2 naptári héten belül az adatok anonimizálása megtörténik;
  • a Kvíz során adott válaszok tárolódnak, de azok összekötése a Felhasználóval nem történik meg.

 

Az anonimizált adatokat a Central Digitális Média Kft. korlátlan ideig tárolhatja.

A Kvíz lebonyolítása során a Central Médiacsoport Zrt.-t mint adatfeldolgozó van jelen, a tárhelyszolgáltatást és adattárolást a következő cég végzi: Kiss Gábor e.v., 2234, Maglód, Bajcsy-Zsilinszky u. 41.).

 

4. Felelősség

A Felhasználók az általuk tévesen szolgáltatott adatokból, vagy a a Kvíz használata során tanúsított magatartásukból adódó valamennyi következményt maguk viselik.

A CDM kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a Kvízben való részvétel során, a Kvíz esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből, a Kvíz során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért. A Felhasználó a Kvízben történő részvétellel kifejezetten lemond a Kvízzel kapcsolatos, a Central Digitális Média Kft.-vel vagy a Central Médiacsoport Zrt.-vel szembeni igényérvényesítésről.

A Central Digitális Média Kft. a Kvíz pontosságáért, megbízhatóságáért, hibamentes működéséért, teljességéért, adott célra való alkalmasságáért semmilyen felelősséget nem vállal. Central Digitális Média Kft.nem vállal továbbá felelősséget azért, ha a Kvíz időtartama alatt a Kvíz, illetve a Kvízt, valamint a jelen Szabályzatot tartalmazó weboldal technikai okokból időszakosan nem érhető el. A Central Digitális Média Kft. nem felel továbbá a rajta kívül álló okkal (például az Internetes hálózatban keletkezett technikai meghibásodással vagy kimaradással) összefüggésben keletkezett hibákért és ezek következményeiért.

Amennyiben a Felhasználó magatartása következtében vagy azzal összefüggésben harmadik személy vagy bármely hatóság illetve bíróság a Central Digitális Média Kft.-vel szemben bármilyen igényt támaszt illetve eljárást indít, a Felhasználó köteles minden a Central Digitális Média Kft. által megkövetelt intézkedést megtenni, és a Central Digitális Média Kft.-nek megtéríteni minden olyan kárt, vagyoni hátrányt és költséget, ami a Central Digitális Média Kft.-t a Felhasználó bármely jogellenes magatartása miatt vagy azzal összefüggésben éri.

 

5. Egyéb

A CDM fenntartja magának a jogot a jelen Szabályzat megváltoztatására.

A Szabályzat a Kvíz időtartama alatt elérhető a nlc.hu weboldalon.

Amennyiben a Kvízzel kapcsolatban kérdést kíván feltenni, írjon az ugyfelkapu@nlcafe.hu

e-mail címre! Kérjük, hogy a levélben tüntesse fel a Kvíz elnevezését.

Kelt: Budapest, 2016. április 4.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top